4 λόγοι που οι ευφυείς γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη

Μαρία Ροδίτη
4 λόγοι που οι ευφυείς γυναίκες δυσκολεύονται να βρουν την αγάπη

Δεν είναι πάντα εύκολο να σου «χτυπήσει» ο έρωτας την πόρτα.

Οι σχέσεις στη σήμερον ημέρα είναι αρκετά δύσκολες. Άλλες απαιτήσεις έχει ο ένας, άλλες απαιτήσεις έχει ο άλλος, συμβιβασμοί συχνά δεν γίνονται με αποτέλεσμα πολλά ζευγάρια να οδηγούνται στον χωρισμό και σχέσεις να μην προχωρούν.

Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα όταν μπαίνει στη μέση… η ευφυία. Ναι! Μπορεί η εξυπνάδα για μια γυναίκα να είναι μεγάλο προσόν, όμως μπορεί να είναι και τροχοπέδη στην ανεύρεση της αγάπης.

5 τρόποι με τους οποίους οι γυναίκες προκαλούν ανασφάλεια σε άλλες γυναίκες

Η ευφυία σε κρατά single

Μην το σκέφτεσαι πολύ! Αν δυσκολεύεσαι να βρεις σύντροφο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι περίεργη. Απλά είσαι πανέξυπνη. Πώς να το κάνουμε, δηλαδή!

Και αυτό δεν στο λέω εγώ. Το λένε οι ειδικοί, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι οι ευφυείς γυναίκες ξέρουν πώς να απομακρύνουν από κοντά τους πιθανούς συντρόφους, μπορούν να αναγνωρίζουν ποιος θέλει να τις έχει… του χεριού του ή ποιος πρόκειται να τις μεταχειρίζεται σαν κτήμα του.

Βλέποντας μπροστά, λοιπόν, δυσκολεύονται να βρουν και την αγάπη. Μήπως κι εσύ ανήκεις σ’ αυτήν την κατηγορία;

https://www.instagram.com/p/CRO9_r1Ll4R

Μη νιώθεις μειονεκτικά που είσαι single. Τιμή σου και καμάρι σου! Βλέπεις πολύ μπροστά, ξέρεις τι γλιτώνεις κάθε φορά και άρα μπορείς και είσαι ευτυχισμένη. Θα έρθει η μέρα που θα βρεις αυτόν τον έναν και μοναδικό. Μην ανησυχείς καθόλου.

Αγάπη μετά… δυσκολίας

Οι λόγοι που σε κρατούν μακριά από τον μεγάλο έρωτα, μακριά από την αγάπη της ζωής σου είναι τέσσερις και οι εξής παρακάτω:

#1 Αναλύεις τα πάντα. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Απλώς είναι μια αλήθεια. Στην ουσία, λοιπόν, αναλύεις την κάθε λεπτομέρεια, ξεψαχνίζεις όσα είπατε στα ραντεβού σας και αναρωτιέσαι ακόμα και για το τι θα συμβεί στο μέλλον. Μιλώ, βέβαια, για την περίπτωση των... πρώτων dates με ένα πιθανό αμόρε.



#2 Ξέρεις ότι είναι καλύτερα να είσαι μόνη παρά με τον λάθος σύντροφο. Και μπράβο σου! Δεν χρειάζεται να ντρέπεσαι για αυτό, αλλά να νιώθεις περήφανη που δεν κάνεις εκπτώσεις.

#3 Γνωρίζεις ότι οι περισσότερες σχέσεις οδηγούν στον χωρισμό. Ναι, είναι κυνικό αυτό, αλλά κατά πάσα πιθανότητα έτσι σκέφτεσαι.

#4 Ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου. Αυτό σημαίνει πως δεν αναλώνεσαι σε εφήμερους δεσμούς, έχεις βάλει τα όριά σου και γνωρίζεις ακριβώς τι θέλεις.