Χώρισες πριν τις διακοπές; 3 αποτελεσματικά tips για να το ξεπεράσεις

Τσακιρίδου Χριστίνα
Χώρισες πριν τις διακοπές; 3 αποτελεσματικά tips για να το ξεπεράσεις

Η περίοδος ευνοεί τις εξόδους με φίλους που θα σε κάνουν να ξεχαστείς.

Έχεις κανονίσει λοιπόν τις καλοκαιρινές διακοπές με τον αγαπημένο σου εδώ και μήνες, ανυπομονώντας να έρθει η στιγμή της αναχώρησης. Λίγες μέρες πριν ωστόσο… χωρίζεις. Οριστικά!

Τι γίνεται τώρα; Προσπαθείς να τον μεταπείσεις; Όχι βέβαια! Η ζωή δεν τελειώνει με τον χωρισμό και πόσο μάλλον εν μέσω καλοκαιριού. Η θάλασσα, οι βουτιές και τα cocktails σε περιμένουν γι' αυτό μην αφήσεις το συμβάν να σου χαλάσει τις λίγες μέρες άδειας που αξίζεις να απολαύσεις στο έπακρο.

3 ψέματα που λέμε όλοι πριν το πρώτο ραντεβού

Χώρισες πριν τις διακοπές; 3 tips για να το ξεχάσεις

via GIPHY

1) Κάνε ψηφιακό detox

Σβήσε τον πρώην σου από παντού. Όταν λέμε παντού, το εννοούμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να βλέπεις τι κάνει, πού είναι και με ποιον ανεβάζει Instagram-stories. Ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η διαγραφή σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

2) Σταμάτα τώρα την υπερανάλυση

Eίναι απολύτως φυσιολογικό να μην αισθάνεσαι καλά αμέσως μετά τον χωρισμό. Ηρέμησε, πάρε λίγο το χρόνο σου όμως μην μπεις στη διαδικασία να κατηγορείς τον εαυτό σου για το χωρισμό. Πίστεψέ με δεν θα καταλάβεις ποτέ τι πήγε στραβά ούτε υπάρχει λόγος να πρέπει να κατανοήσεις τις αποφάσεις του πρώην σου.

3) Βγες έξω με φίλους και διασκέδασε

Πήγαινε διακοπές ή απόλαυσε τις εξόδους σου στην πόλη με φίλους. Όσο ήσουν σε σχέση σίγουρα είχες παραμελήσει αρκετές παρέες με τις οποίες μπορείς να κανονίσεις άμεσα reunion.



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com