Τσακωμοί στις διακοπές: Πώς θα αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τσακωμοί στις διακοπές: Πώς θα αντιμετωπίσεις ό,τι μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση

Το κινητό έχει γίνει η αιτία πολλών τσακωμών ανάμεσα στα ζευγάρια.

Εάν ζητήσεις από μερικά ζευγάρια να φανταστούν και να σου περιγράψουν τις τέλειες διακοπές που θα περάσουν μαζί, θα έχεις την εντύπωση ότι ακούς μια ιστορία ενός μεγάλου, ρομαντικού σεναρίου ταινίας.

Σπάνια κάποιος θα αναφέρει τα πιθανά προβλήματα και τα καυγαδάκια που μπορεί να προκύψουν μεταξύ των συντρόφων, πιστεύοντας ότι οι κοινές διακοπές θα κυλήσουν απολύτως ομαλά. Κακά τα ψέματα, η κοινή συμβίωση δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο και πάντα μπορεί να προκύψουν διαφωνίες.

Πολλοί εσωτερικοί και εξωτερικοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου, προκαλώντας μικροπροβλήματα που μπορεί να μετατραπούν αργότερα σε τεράστιο καυγά εάν δεν σταματήσεις να τα διογκώνεις.

via GIPHY

Χώρισες πριν τις διακοπές; 3 αποτελεσματικά tips για να το ξεπεράσεις

Τα πιο συνηθισμένα καυγαδάκια των διακοπών

zeugari3

1) Διαφορετικές προτιμήσεις σχετικά με τις καθημερινές δραστηριότητες

Θέλεις να περάσεις την ημέρα στην παραλία, ενώ ο σύντροφός σου θέλει να εξερευνήσει την πόλη. Θέλεις να παρακολουθήσεις μια ταινία απόψε, ενώ ο σύντροφός σου θέλει να πάτε για ποτό κ.ο.κ. Αν δεν μπορείτε να συμβαδίσετε με τίποτα, προσπαθήστε να βρείτε λύσεις που ικανοποιούν και τις δύο πλευρές. Μην αρχίσετε τις διαφωνίες αντίθετα επιλέξτε να περάσετε καλά με πολλές, διαφορετικές δραστηριότητες.

2) Υπερβολική χρήση κινητού

Είστε για φαγητό και κοιτάζει το Ιnstagram του, πάτε για ποτό κι εκείνος στέλνει μηνύματα στους κολλητούς...Πηγαίνετε για μπάνιο κι αυτός κάθετε να τσεκάρει τα e-mail του...Αν ένας από τους δύο είναι συνεχώς στο κινητό, αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για τον παρτενέρ του και είναι απολύτως λογικό. Αρχικά δείχνεις αδιαφορία προς τον σύντροφό σου και χαλάς τις λίγες κοινές στιγμές χαλάρωσης.

3) Ζήλια

«Ποιος είναι αυτός που σχολίασε τη φωτογραφία σου;», «Ποια είναι αυτή που σε χαιρέτησε» και άλλες παρόμοιες ερωτήσεις είναι λόγοι για να ξεκινήσει ομηρικός καυγάς ανάμεσά σας. Την περίοδο των διακοπών προσπάθησε να είσαι χαλαρή και απέφυγε κάθε σκηνή ζηλοτυπίας.

Ο έρωτας ποτέ δεν πεθαίνει- 3 tips για να κρατήσεις αναμμένη τη φλόγα σας



Πηγή φωτογραφιών: unsplash.com