Μην αναρωτιέσαι γιατί απέτυχε το πρώτο ραντεβού- Αυτοί είναι οι 5 λόγοι

Μην αναρωτιέσαι γιατί απέτυχε το πρώτο ραντεβού- Αυτοί είναι οι 5 λόγοι

Όλες οι αιτίες για τις οποίες «ναυάγησε» το date με το νέο σου φλερτ.

Κακά τα ψέματα σε όλες μας έχει συμβεί να βγούμε ραντεβού για πρώτη φορά με έναν άνδρα και να αισθανθούμε αμήχανα, άβολα ακόμη και άσχημα. Η χημεία μεταξύ δύο ανθρώπων είναι συνήθως εμφανής από τα πρώτα λεπτά μιας συνάντησης και παίζει καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία της σχέσης.

Αν ο πάγος «δεν σπάσει» εξαρχής, το θεωρώ απίθανο να συμβεί σε επόμενο ραντεβού γι' αυτό μην τρέφεις ελπίδες. Πιθανότατα άλλωστε δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο για εσένα πρόσωπο. Δεν υπάρχει λόγος να απογοητεύεσαι και να στεναχωριέσαι αφού μπορείς κάλλιστα να φλερτάρεις μέχρι να βρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θεωρείς ότι σου ταιριάζει.

Εμείς οι γυναίκες έχουμε την τάση να (υπερ)αναλύουμε τα πάντα και πόσο μάλλον συμβάντα όπως ένα αποτυχημένο ραντεβού. Σε περίπτωση που δεν έχεις ήδη εντοπίσει (ή έστω οι κολλητές) τι έφταιξε και το date σου απέτυχε, έχω βρει για εσένα τις πιο πιθανές αιτίες.

Μήπως βρίσκεσαι σε τοξική σχέση; 7 πράγματα που το αποδεικνύουν

Γιατί απέτυχε το πρώτο σας ραντεβού- 5 λόγοι

via GIPHY

#1 Δεν έχετε κοινά ενδιαφέροντα

#2 Ήταν η κακιά στιγμή (aka κακό timing)

#3 Είσασταν και οι δύο αμήχανοι

#4 Βρίσκεται ήδη σε άλλη σχέση

#5 Απλά συνειδητοποίησες ότι δεν ταιριάζεται

Τα απόλυτα tips για ένα επιτυχημένο πρώτο ραντεβού

1) Καλό θα ήταν να πάτε κάπου με χαλαρή μουσική προκειμένου να μπορέσετε να γνωριστείτε καλύτερα. Απόφυγε μέρη όπου συχνάζουν οι φίλοι σου, ο πρώην ή οι συνάδελφοί σου.

2) Όταν λέμε ένα κρασάκι εννοούμε ένα, ειδικά εάν δεν το αντέχεις. Άντε το πολύ δύο, παραπάνω δεν διαπραγματεύομαι. Σε κανέναν άντρα δεν αρέσει η συνοδός του να είναι μεθυσμένη. Ειδικά εάν έχουν βγει για πρώτη φορά.

3) Mην υπερβάλλεις με το μακιγιάζ και το ντύσιμό σου. Φόρεσε κάτι κομψό που αναδεικνύει τα δυνατά σου σημεία.

Δεν είναι ρομαντικός αλλά είναι ο ιδανικός! 4 ενδείξεις που θα σε πείσουν

Πηγή κεντρικής: pexels.com