Οι φίλοι σου δεν συμπαθούν τον σύντροφό σου; Μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση!

Μαρία Ροδίτη
Οι φίλοι σου δεν συμπαθούν τον σύντροφό σου; Μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση!

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπεις στη μέση και δεν θα διχαστείς!

Και σε ποιον δεν έχει συμβεί! Να δημιουργεί μια όμορφη σχέση, να αρχίζουν τα πρώτα πέρα-δώθε με τις φιλικές παρέες και τελικά οι φίλοι της μία πλευράς να… ξινίζουν.

Μήπως βιώνεις κάτι αντίστοιχο και οι φίλοι σου δεν θέλουν να βλέπουν τον σύντροφό σου; Ψυχραιμία!

Έπαθα και έμαθα

Είμαι παθούσα! Σε παλιότερη σχέση μου είχα βρει «απέναντί» μου κάποιες φίλες μου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Ενώ όλα στην αρχή ήταν καλά, λοιπόν, βγαίναμε όλοι μαζί με τον σύντροφό μου, είχαν γίνει αυτοκόλλητοι μαζί του… κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν.

erwtisi3

Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις καθημερινά στον εαυτό σου αν είσαι σε σχέση

Οι φίλες μου δυσανασχετούσαν όταν τους έλεγα ότι είμαι μαζί του, όταν ήθελα να πάω διακοπές μαζί του και όταν αντάλλασσα μηνύματα μαζί του, ενώ ήμασταν έξω. Δυσανασχετούσαν σε μεγάλο βαθμό, όμως. Τόσο που με έκαναν έξαλλη.

via GIPHY

Γιατί; Διότι δεν είχαν να του προσάψουν κάτι. Απλά εκνευρίζονταν που ήμασταν πολύ μαζί, κατά την άποψή τους.

Τα κατάφερα, όμως, κι έφερα τις ισορροπίες χωρίς να δυσαρεστήσω κανέναν. Κάνε το ίδιο κι εσύ ακολουθώντας τα παρακάτω tips.

Οι φίλες σου δεν τον συμπαθούν… Τι κάνεις

#1 Σκέψου καλά ποια φίλη σού είπε… τον κακό τον λόγο

Σε μια παρέα δεν είμαστε κολλητές όλες. Με μια φίλη θα είμαστε πιο κοντά με κάποια άλλη πιο απόμακρες. Σκέψου, λοιπόν, τώρα ποια κοπέλα από την παρέα σου έχει αρχίσει να εκφράζεται με αντιπάθεια για το αγόρι σου. Αξίζει να της δώσεις σημασία; Πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου όσα σου λέει;

#2 Ρώτα πιο πολλά πράγματα

Αν έχεις δει ότι τελευταία οι φίλες σου σου λένε αρνητικά πράγματα για το boyfriend, αλλά όχι συγκεκριμένα, ρώτα! Ρώτησέ τις να σου πουν πραγματικά γιατί δεν τον εγκρίνουν, τι είναι αυτό που τις απωθεί και δεν τον βρίσκουν κατάλληλο για σένα.

Αν σου δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις, σκέψου καλά. Αν σου λένε περί ανέμων και υδάτων, απλά αγνόησέ τις!



#3 Απάντησε με έναν όμορφο τρόπο

Το ξέρω! Μπορεί να σε εκνευρίζουν που δεν τρελαίνονται που βγαίνετε όλοι μαζί ή που σε βλέπουν να ασχολείσαι όλο μαζί του, ενώ δεν τον συμπαθούν. Μην τσακωθείς, όμως, με την παρέα σου.

Ακόμη κι αν στενοχωριέσαι για τη συμπεριφορά τους ή δεν συμφωνείς με όσα του προσάπτουν, πες το στους φίλους σου με όμορφο τρόπο.

#4 Επικεντρώσου στην εύρεση λύσης

Η λύση δεν είναι να ξεκόψεις από τους φίλους σου, ούτε και να χωρίσεις τον σύντροφό σου. Σκέψου καλά πώς θα ρυθμίσεις την καθημερινότητά σου, ώστε να μη σε επηρεάζει η παρέα σου ή να μην υπάρχει αμηχανία όταν συναντιέστε όλοι μαζί.