Υπάρχει η τέλεια σχέση; Αν πληρεί αυτές τις 10 προϋποθέσεις ε τότε ναι!

Ιωάννα Τζανή
Υπάρχει η τέλεια σχέση; Αν πληρεί αυτές τις 10 προϋποθέσεις ε τότε ναι!

Αν πληρούνται αυτές οι προδιαγραφές, μην αφήσεις ποτέ αυτόν τον άντρα να φύγει από τη ζωή σου!

Υπάρχουν σχέσεις οι οποίες είναι τόσο δυνατές, που έχουν τις προδιαγραφές για να διαρκέσουν μια ζωή και δε στηρίζονται στην τύχη ή στις κατάλληλες συνθήκες, αλλά στις αμοιβαίες και συνεχείς προσπάθειες.

Ορισμένες προϋποθέσεις δε θα έπρεπε ποτέ να λείπουν από μια υγιή σχέση, γι' αυτό και όταν δεν πληρούνται, είναι θέμα χρόνου να... καταρρεύσουν τα πράγματα και το ζευγάρι να οδηγηθεί σε αναπόφευκτο χωρισμό.

sygkatoikisi9

14 σημάδια που δείχνουν ότι είστε έτοιμοι να συγκατοικήσετε

Δεν υπάρχει κανένα επτασφράγιστο μυστικό που να οδηγεί σε μια τέλεια σχέση. Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στη θέληση που έχουν και οι δύο πλευρές για εξέλιξη και διατήρηση του ερωτισμού και της αφοσίωσης.


https://www.instagram.com/p/CWVPDqbsKEi/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μην πάει το μυαλό σου σε δώρα και μικρο-εκπλήξεις. Εδώ μιλάμε για πολύ πιο βαθιά και ουσιαστικά πράγματα, τα οποία περιλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα που έχουμε ετοιμάσει για εσένα!

Φιλία

Μια διαρκής φιλία ισοδυναμεί με μια ισχυρή σχέση στο σύνολό της, και αυτό καθώς μοιράζεστε έναν βαθύτερο δεσμό που υπερβαίνει το ρομαντικό και ερωτικό επίπεδο. Με τη φιλία, αναπτύσσεται μια πιο ανθεκτική βάση που βοηθάει πολύ μια σχέση να έχει διάρκεια.

Εμπιστοσύνη

Αν η φιλία είναι το θεμέλιο, η δυσπιστία είναι αυτό που μπορεί να διαρρεύσει ανάμεσα στις ρωγμές και να τα κάνει όλα να καταρρεύσουν. Ακόμα κι αν εσύ και ο σύντροφός σου ελέγξετε και τα υπόλοιποα εννέα στοιχεία αυτής της λίστας, η σχέση σας δε θα επιβιώσει χωρίς εμπιστοσύνη. Όσο καλά κι αν είναι τα πράγματα, η αμφιβολία ενός από τους δύο είναι αρκετή για να καταστρέψει τα πάντα.



Σεβασμός

Το ότι κάθε υγιής σχέση πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, νομίζω πως είναι αυτονόητο. Και οι δύο πλευρές θα πρέπει να αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλον ως ίσο και να σέβονται τις σκέψεις, τις πεποιθήσεις, τις ανησυχίες και τις ανάγκες του συντρόφου τους.

Στοργή

Η φάση του μήνα του μέλιτος που δεν μπορείτε να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά ο ένας από τον άλλο θα εξασθενίσει με την πάροδο του χρόνου, αλλά αυτό θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει είναι η αμοιβαία στοργή. Οι λεκτικές και σωματικές υπενθυμίσεις αγάπης, όπως το να λέτε «σ’ αγαπώ» και να αγγίζετε ο ένας τον άλλον όταν μιλάτε, ενισχύουν τη σχέση σας.



Ομαδική δουλειά

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν τα ζευγάρια είναι να ξεχνούν ότι είναι «συμπαίκτες». Ο σύντροφός σου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου, επομένως θα πρέπει να είστε συνοδοιπόροι, να υποστηρίζετε πάντα ο ένας τον άλλον και να είστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.

Στη photo gallery θα ανακκαλύψεις ποιες είναι οι υπόλοιπες προϋποθέσεις για μια υπέροχη και ουσιαστική σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι φίλοι σου δεν συμπαθούν τον σύντροφό σου; Μην αγχώνεσαι, υπάρχει λύση!

4 σημάδια που αποδεικνύουν πως ο πρώην σου θα επιστρέψει σε σένα

Μήπως φταις εσύ που δεν ερωτεύεσαι; Τα 8 λάθη που κάνεις