Τέσσερις τρόποι για να φτιάχνεις καθημερινά περισσότερο χρόνο για τη σχέση σου!

Τέσσερις τρόποι για να φτιάχνεις καθημερινά περισσότερο χρόνο για τη σχέση σου!

Mήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις χρόνο για σένα και εκείνον;

Υπάρχουν μέρες που το πρόγραμμά σου μοιάζει με έναν κουραστικό «μαραθώνιο» με τον χρόνο και τις υποχρεώσεις; Υπάρχουν μέρες που η μόνη στιγμή που καταφέρνεις να συγχρονιστείς με τον σύντροφό σου, είναι η ώρα που πέφτετε και οι δύο για ύπνο; Θα ήθελες με κάποιον μαγικό τρόπο να μπορούσες να φτιάξεις χρόνο για εσένα, για να τον μοιραστείς με τον αγαπημένο σου;

Αν η απάντηση στις παραπάνω ερωτήσεις είναι ένα μεγάλο «ναι», τότε να ξέρεις πως δεν είσαι η μόνη που αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα στην καθημερινότητά της. Οι έντονοι ρυθμοί, το απαιτητικό σου πρόγραμμα, τα deadlines εντός και εκτός γραφείου, δεν σου επιτρέπουν να απολαμβάνεις όσο θα ήθελες την παρουσία του συντρόφου σου, ακόμη και στην περίπτωση που μοιράζεστε το ίδιο σπίτι.

Από την άλλη πλευρά, βέβαια, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ο ποιοτικός χρόνος που αφιερώνεις σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα και δη, στον εκλεκτό της καρδιάς σου, είναι οι μικρές, απολαυστικές στιγμές που δίνουν αξία στη μέρα σου. Συνεπώς, μήπως ήρθε η ώρα να ανακαλύψεις τους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις χρόνο για σένα και εκείνον; Αν αναρωτιέσαι πώς θα τα καταφέρεις, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικές εύκολες και απολαυστικές λύσεις!

Αξιοποιήστε καλύτερα τον χρόνο που περνάτε μαζί πριν πέσετε για ύπνο

Ο πιο εύκολος τρόπος για να δημιουργήσεις κοινό χρόνο με τον σύντροφό σου, είναι να επωφεληθείς από τα λεπτά που μοιράζεστε, πριν πέσετε για ύπνο. Φτάνοντας στο κλείσιμο μίας ακόμη μέρας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να έρθετε κοντά, από το να κάνετε έναν απολογισμό του 24ωρου που αφήνετε πίσω. Μία ουσιαστική συζήτηση για τα highlights της ημέρας, θα σας αποφορτίσει και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ουσιαστική επαφή που υπάρχει ανάμεσά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να αφήσετε στην άκρη τα smartphone και τα tablet σας, ώστε να αφιερώσετε αυτόν τον χρόνο σε εσάς.

sxesi2

Δημιουργήστε μία απολαυστική «ιεροτελεστία» με την αγαπημένη σας γεύση

Την ώρα που εσύ επιστρέφεις κουρασμένη από το γραφείο, ο σύντροφός σου ετοιμάζεται να φύγει για την απογευματινή του προπόνηση; Υπάρχουν κάποια λίγα κοινά λεπτά που μοιράζεσαι τον ίδιο χώρο με τον καλό σου όμως, είναι ελάχιστα και δεν ξέρεις πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις, ώστε να μετατραπούν σε κοινό ποιοτικό χρόνο; Τι θα έλεγες, λοιπόν, να προσπαθούσες να μετατρέψεις αυτά τα λίγα λεπτά σε μία απολαυστική «ιεροτελεστία», η οποία θα σας έφερνε κοντά μέσα από την αγαπημένη σας γεύση; Το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις πραγματικότητα αυτό το σενάριο, είναι να προσθέσεις στα ντουλάπια της κουζίνας σου το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, το οποίο θα ετοιμάζεις σε χρόνο «ντετέ» και χάρη στις πέντε λαχταριστές γεύσεις που διαθέτει, υπόσχεται να γίνει μία καθημερινή, γευστική συνήθεια, η οποία θα σας φέρνει όλο και πιο κοντά κάθε μέρα.

sxesi3

Προσκάλεσε τον σύντροφό σου να μοιραστεί την καθημερινότητά σου

Όταν δεν μοιράζεσαι το ίδιο σπίτι με τον σύντροφό σου, ίσως είναι λίγο πιο δύσκολο να φτιάξεις χρόνο για τη σχέση σας. Παρόλα αυτά, όταν υπάρχει διάθεση και από τις δύο πλευρές, είναι εύκολο να βρεθούν λύσεις για κάθε πρόβλημα. Και μία από αυτές τις λύσεις είναι να προσκαλέσεις τον σύντροφό σου να μοιραστεί την καθημερινότητά σου. Ζήτησέ του να σε συνοδέψει στην επίσκεψή σου στο σούπερ μάρκετ, στο απογευματινό τρέξιμο που απολαμβάνεις, ακόμη και στον πρωινό καφέ πριν πας στο γραφείο. Την επόμενη μέρα ή την επόμενη εβδομάδα, μπορείς να λάβεις εσύ μέρος σε μία δική του συνήθεια.

sxesi4

Ξεκινήστε παρέα μία καινούργια ασχολία που ενδιαφέρει και τους δύο

Θέλεις να ξεκινήσεις λάτιν ή τανγκό; Μήπως σκέφτεσαι να επενδύσεις σε μία νέα ξένη γλώσσα ή θα ήθελες να πραγματοποιήσεις μαθήματα κεραμικής; Όποια και αν είναι η νέα ασχολία που σε ενδιαφέρει να ξεκινήσεις, μην ξεχνάς πως μπορείς πάντα να προτείνεις στον σύντροφό σου να ακολουθήσει τα σχέδιά σου ή να ανακαλύψετε μαζί κάποια κοινή ασχολία, η οποία θα σας δώσει τη δυνατότητα να φτιάξετε χρόνο για εσάς. Σε κάθε περίπτωση, μην ξεχνάς πως έπειτα από κάθε μάθημα που θα πραγματοποιείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να μοιράζεστε σκέψεις, απόψεις ή απλά, να ανταμείβετε τους εαυτούς σας με ένα μπολ από το αγαπημένο σας Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ.

Ακόμη και αν πιστεύεις πως ο χρόνος δεν είναι «σύμμαχός» σου, ακόμη και αν δεν σου φτάνουν οι 24 ώρες της ημέρας για να κάνεις όσα επιθυμείς, υπάρχουν πάντα τρόποι να απολαμβάνεις την παρέα των ανθρώπων που αγαπάς, αρκεί να θυμάσαι πως η λύση «κρύβεται» στα μικρά πράγματα, στις απλές συνήθειες, τις μικρές αλλά ανεκτίμητες στιγμές απόλαυσης που μας φέρνουν κοντά. Αν θέλεις, λοιπόν, να αντλήσεις έμπνευση και ώθηση για να φτιάξεις χρόνο για εσένα και για εκείνον, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το site «Φτιάξε χρόνο για εσένα», δηλαδή το σημείο εκκίνησης για μία καθημερινότητα γεμάτη μικρές απολαύσεις!