Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείς τον πρώην σου είναι το Revenge Body - Πώς θα το αποκτήσεις

Ιωάννα Τζανή
Ο καλύτερος τρόπος για να εκδικηθείς τον πρώην σου είναι το Revenge Body - Πώς θα το αποκτήσεις

Ούτε revenge sex ούτε να ρίξεις το επίπεδό σου... Το να αφοσιωθείς στη γυμναστική και την καλή διατροφή και να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου είναι ο καλύτερος τρόπος για να πάρεις την εκδίκησή σου.

Παρόλο που δεν είναι καλό πράγμα η εκδίκηση, οι περισσότερες από εμάς - ειδικά εμείς που έχουμε μέσα μας το Σκορπίσιο! - θέλουμε με κάποιον τρόπο να εκδικηθούμε τον πρώην μας μετά από έναν χωρισμό που μας πλήγωσε. Το καλό είναι ότι παρόλο που εμείς οι γυναίκες στην αρχή είμαστε στα πατώματα και γενικότερα ζούμε λίγο το δράμα μας (γιατί εδώ που τα λέμε, είμαστε γεννημένες drama queens) αυτό δεν κρατάει περισσότερο από μια βδομάδα. Σε αντίθεση με τους άντρες, που μπορεί τις πρώτες μέρες να το παίζουν cool και να ψάχνονται ήδη για την επόμενη, αλλά μόλις δουν πόσο καλά περνάς και πόσο ανανεωμένη είσαι μετά τον χωρισμό, σε θέλουν πίσω!

Αν, λοιπόν, χώρισες και θέλεις να πάρεις μια μικρή εκδίκηση από τον πρώην σου - έτσι, για την ικανοποίηση - δεν χρειάζεται ούτε να του σπάσεις το αμάξι, ούτε να κάνεις σεξ με φίλο του ή τελοσπάντων με όποιον βρεις μπροστά σου, φροντίζοντας φυσικά να το μάθει, ούτε να πάρεις έναν φίλο σου που δεν ξέρει και να περνάς «τυχαία» από μπροστά του.

Πώς να κάνεις τον σύντροφό σου να σε ερωτεύεται ξανά και ξανά

Το Revenge Body είναι η λύση, κορίτσια!

Το καλύτερο είδος εκδίκησης είναι να εστιάσεις στον εαυτό σου ώστε να αναδείξεις σε σύντομο χρονικό διάστημα την πιο εντυπωσιακή εκδοχή του εαυτού σου! Πώς θα το καταφέρεις; Ξεκίνα ένα είδος γυμναστικής που αγαπάς, υιοθέτησε μια υγιεινή διατροφή και γενικότερα κάνε focus στο να αλλάξεις το σώμα σου προς το καλύτερο.

Όχι μόνο θα ανεβάσεις την ψυχολογία σου και θα μπορέσεις να τον ξεχάσεις πολύ πιο γρήγορα, αλλά θα τον κάνεις να τρίβει τα ματάκια του σε κάθε νέα φωτογραφία που ανεβάζεις στο Instagram και να βλέπει (χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο!) τι έχασε. Όχι τώρα πες μου, υπάρχει μεγαλύτερη εκδίκηση από αυτήν;

Κάν' το όπως η Khloe Kardashian

Η Khloe Kardashian έχει στηρίξει μια ολόκληρη εκπομπή πάνω στο Revenge Body και υπόσχεται πως αυτό το κόλπο πάντα πιάνει. Με αυτόν τον τρόπο, καταφέρνεις να πάρεις τον έλεγχο της ζωής σου και να λάμψεις όσο ποτέ άλλοτε.

Οι ασκήσεις που τη βοήθησαν να χάσει πολλά κιλά και να αποκτήσει ένα εντυπωσιακό και super γυμνασμένο σώμα (σε συνδυασμό πάντα με ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή) είναι οι εξής:

  • Steps για ζέσταμα
  • Circuits
  • Squats
  • Σχοινάκι
https://www.instagram.com/p/CS4P2P_HPg-