«Power PDA»: Ένα νέο dating trend σε προκαλεί να γινείς πολύ εκδηλωτική με τον σύντροφό σου

«Power PDA»: Ένα νέο dating trend σε προκαλεί να γινείς πολύ εκδηλωτική με τον σύντροφό σου

Η καινούργια τάση στις σχέσεις προωθεί τα φιλιά και τις αγκαλιές σε δημόσιους χώρους, χωρίς καμία συστολή. Χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Έχουμε δει πολλά dating trends να εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό, από το «haunting» μέχρι την πιο πρόσφατη τάση του «dry dating» — η οποία αναμένεται να κάνει θραύση μέσα στον επόμενο χρόνο. Ωστόσο, αν απεχθάνεσαι τις δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και στοργής, τα ραντεβού το 2022 μπορεί να είναι ο χειρότερος εφιάλτης σου, καθώς η τελευταία τάση που βρίσκεται σε άνοδο είναι το «Power PDA»!

Η πανδημία είχε μεγάλο αντίκτυπο στον τρόπο που βγαίνουμε ραντεβού και αυτό το trend ίσως προέκυψε ως αποτέλεσμα δύο ετών περιορισμένης επαφής με τους ανθρώπους. Για πολλούς, τα ραντεβού έγιναν εικονικά, που σημαίνει όχι αγκαλιές, όχι φιλιά και σίγουρα όχι σεξ.

Όλα τα dating trends του 2022

Λοιπόν, τι ακριβώς είναι το «Power PDA»;

Με απλά λόγια, είναι φιλιά και αγκαλιές σε δημόσιους χώρους. Όλα αυτά δηλαδή που κάνουν τους περισσότερους θεατές να αισθάνονται άβολα... Σύμφωνα με την εφαρμογή γνωριμιών Bumble, πάνω από το 68% των χρηστών τους λένε ότι είναι «πιο ανοιχτοί σε δημόσιες εκδηλώσεις στοργής μετά την πανδημία».

Και δεν είναι μόνο η πανδημία που έχει επηρεάσει αυτή την αλλαγή. Έχει επίσης να κάνει και με τους stars που προωθούν αυτό το trend. Φέτος έχουμε δει πολλά διάσημα ζευγάρια να χαλαρώνουν και να εκδηλώνουν δημόσια τον έρωτά τους με παθιασμένα φιλιά.

Πολλοί είναι οι stars που δεν μπορούν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλο και φέτος έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο στο κόκκινο χαλί όσο και στο Instagram. Η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker, ας πούμε, αποτελούν ένα από τα πιο τρανταχτά παραδείγματα!

Η JLo και ο Ben Affleck δεν πάνε πίσω φυσικά, αφού μετά την επανασύνδεσή τους μας έχουν χαρίσει επικές στιγμές στο κόκκινο χαλί!

YE Entertainment Photos 2021

Είναι λογικό βλέποντας το «Power PDA» στα μέσα ενημέρωσης να επηρεαζόμαστε και να νιώθουμε πιο απελευθερωμένες και έτοιμες από ποτέ να το τολμήσουμε, με παρόμοιο τρόπο όπως όταν βλέπουμε τους αγαπημένους μας stars να φορούν ένα νέο ρούχο και αμέσως αντιγράφουμε το outfit.

Αυτά τα νέα μπορεί να είναι καλά για τις εκδηλωτικές γυναίκες που ζουν ανάμεσά μας αλλά πολύ άσχημα για τις ντροπαλές, και παρόλο που αυτό το dating trend θα είναι στην κορυφή φέτος, να θυμάσαι ότι αν δεν σου ταιριάζει, πολύ απλά δεν το ακολουθείς.

«Τάση» ή όχι, δεν χρειάζεται ποτέ να κάνεις «PDA» αν δεν το θέλεις ή δεν σου βγαίνει!

Πηγή φωτογραφιών: @kourtneykardash