6 σημάδια ότι είσαι sapiosexual & διεγείρεσαι σεξουαλικά από έξυπνους άντρες

Ιωάννα Τζανή
6 σημάδια ότι είσαι sapiosexual & διεγείρεσαι σεξουαλικά από έξυπνους άντρες

Μυαλό VS Εμφάνιση: εσένα τι σε «ανάβει» περισσότερο;

Το να βγαίνεις με έναν έξυπνο άντρα είναι ό,τι πιο τέλειο και ενδιαφέρον μπορεί να σου συμβεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν άντρα που μπορεί να αντεπεξέλθει σε κάθε συζήτηση. Που μπορεί να «παίξει» με το μυαλό σου. Που μπορεί να σου μάθει τα πάντα, από το πιο σπουδαίο μέχρι το πιο ασήμαντο. Που το χιούμορ του είναι άπιαστο. Αυτοί είναι μερικοί από τους πολλούς λόγους για τους οποίους δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσες πολλές γυναίκες αυτοπροσδιορίζονται ως sapiosexual στις μέρες μας.

Πρόκειται για έναν όρο που περιγράφει τον σεξουαλικό προσανατολισμό μιας γυναίκας και στον οποίο ανήκουν εκείνες που διεγείρονται σεξουαλικά από την ευφυία ενός άντρα, και όχι από το σώμα του.

«Φτιάχνονται» με την εξυπνάδα του και προτιμούν να κάνουν φιλοσοφικές συζητήσεις και αναλύσεις, παρά να τον βλέπουν να γυμνάζει τους κοιλιακούς του στο γυμναστήριο.

Κεριά, μυαλό ή συνεχής επιβεβαίωση; Υπάρχουν 5 διαφορετικά πράγματα που διεγείρουν μια γυναίκα

Οι sapiosexuals (νοοσεξουαλικοί ή ευφυϊολάγνοι στα ελληνικά) είναι άνθρωποι που χρειάζονται να κάνεις έρωτα με το μυαλό τους πριν μπορέσεις να κάνεις με το σώμα τους, ώστε να «ανάψουν» πρώτα εγκεφαλικά. Τους διεγείρει η ευφυΐα, το χιούμορ, η προσωπικότητα και το λέγειν.

Και μιας και ανήκω ξεκάθαρα σε αυτή την κατηγορία γυναικών, μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις αν είσαι κι εσύ μία απο εμάς, αναφέροντάς σου τα 6 κυριότερα σημάδια.

1. Θεωρείς την πνευματώδη συζήτηση το καλύτερο είδος προκαταρκτικών EVER

Δεν βρίσκεις τίποτα πιο σέξι και ερωτικό από μία συζήτηση που θα σε «ανάψει» σε χρόνο dt.

2. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι η εξυπνάδα δεν ορίζεται από το πόσο καλή ιστορία και γεωγραφία γνωρίζει κάποιος

Σε διεγείρει κυρίως η συναισθηματική νοημοσύνη - ένας άνθρωπος που σου ανοίγει την καρδιά του, που εκφράζει τα συναισθήματά του, που ζητάει αυτό που θέλει στο κρεβάτι και που σε κάνει με τα λόγια του και μόνο να νιώθεις ΘΕΑ.

3. Δεν εντυπωσιάζεσαι από τους «φουσκωμένους» τραπεζικούς του λογαριασμούς - εντυπωσιάζεσαι από το γεγονός ότι δεν αναφέρεται ποτέ σε αυτούς και είναι ταπεινός

Απεχθάνεσαι τους άντρες που καυχιούνται για το πόσα χρήματα, πόσα σπίτια και πόσα αυτοκίνητα έχουν.

sex.jpg

4. Έχεις πλήρη εμπιστοσύνη στην ικανότητά του να συνομιλήσει τόσο με τον 65χρονο πατέρα σου όσο και με την 25χρονη αδερφή σου για τα πάντα

Είναι τόσο έξυπνος που μπορεί να συμμετάσχει σε οποιοδήποτε είδος συζήτησης, και εσύ απλά να τον κοιτάζεις όσο μιλάει και να ανυπομονείς να πάτε σπίτι και να τον βάλεις κάτω (ως ευχαριστώ που σε κάνει πάντα περήφανη, μην παρεξηγηθώ!).

5. Στέλνει τα πιο έξυπνα και αστεία μηνύματα ever & το απολαμβάνεις στο έπακρο

«Πιάνει» πάντα το χιούμορ σου, ακόμα και από μηνύματα, και οι απαντήσεις του σε κάνουν είτε να «ανάψεις» κατευθείαν είτε να ξεσπάσεις σε γέλια. Απολαμβάνεις τις συζητήσεις σας στο έπακρο και δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το κινητό σου όταν είστε μακριά.

6. Έχετε επικοινωνία ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ και δεν σταματάει να σου μιλάει και να «παίζει» με το μυαλό σου

Το σεξ ανάμεσά σας είναι μία τελετουργία, δεν είναι απλώς μια διαδικασία που γίνεται απλά για να γίνει. Ακόμα και την ώρα εκείνη συνεχίζει να σου εκφράζει τα συναισθήματά του, τις φαντασιώσεις του, να σε ανεβάζει σαν γυναίκα, ακόμα και να κάνετε συζητήσεις πέρα από το σεξ.