Γνώρισες κάποιον που το έβαλε στα πόδια; 10 λόγοι που ίσως σε φοβήθηκε

Γνώρισες κάποιον που το έβαλε στα πόδια; 10 λόγοι που ίσως σε φοβήθηκε

Για όλα φταίει ο δυναμισμός σου. 

Δυστυχώς, οι κοινωνικοί κανόνες έχουν διαμορφώσει πολλά στερεότυπα σχετικά με το πώς πρέπει να αντιλαμβάνονται οι άνδρες τις γυναίκες. Σε όλη την ιστορία, το αρσενικό ήταν συνήθως ο αρχηγός του σπιτιού, σε κοινωνίες που λειτουργούσαν προς όφελός του σε όλους τους τομείς. Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς, γιατί πολλοί είναι εκείνοι που τείνουν να φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες, τόσο τα παλιά χρόνια όσο και εν έτει 2022. Ναι ακόμα και σήμερα υπάρχει φόβος. Για παράδειγμα:

1. Φόβος να μην είσαι ο αρχηγός

Σε ορισμένες περιπτώσεις, αν ένας άντρας δεν μπορεί να διαχειριστεί μια δυναμική γυναίκα, μπορεί να σημαίνει ότι έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση. Συνήθως, οι άντρες που είναι ανασφαλείς, τείνουν να βρίσκουν γυναίκες που μπορούν να κυριαρχήσουν. Τους αρέσει να έχουν τον ρόλο της ηγεσίας στη σχέση. Συχνά, αν ένας ανασφαλής άντρας βρεθεί με μια δυνατή γυναίκα, θα φοβάται μήπως χάσει τον κυρίαρχο ρόλο του.

2. Οι δυναμικές γυναίκες θέλουν ειλικρίνεια και δεν φοβούνται να είναι ευάλωτες

Οι άνδρες μπορεί να ντρέπονται να ανοιχτούν και να είναι συναισθηματικοί στις σχέσεις, ενώ οι ισχυρές γυναίκες είναι πρόθυμες να αντιμετωπίσουν βαθιές εμπειρίες ζωής, όπως δέσμευση, πόνο, προδοσία κ.λπ. Αυτό μπορεί να τρομάξει μερικούς άντρες, επειδή αυτές οι δυναμικές γυναίκες είναι συνήθως έτοιμες να είναι ειλικρινείς και ευάλωτες, και χρειάζονται από εκείνους να κάνουν το ίδιο. Αλλά μερικές φορές οι άντρες αισθάνονται αδύναμοι και έχουν την τάση να αποφεύγουν αυτές τις δύσκολες καταστάσεις.

3. Οι δυναμικές γυναίκες διακρίνουν τα ψέματα

Επειδή οι ισχυρές γυναίκες σέβονται την ειλικρίνεια, οι άνδρες μπορεί να φοβούνται ότι θα πιαστούν να λένε ψέματα. Η ειλικρίνεια είναι πολύ σημαντική για εκείνες, οπότε αν ο άντρας δεν είναι έτοιμος να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί τους, είναι πιθανό να μην τους ταιριάζει και να μην έχουν κανένα πρόβλημα να τον απορρίψουν επειδή δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα της ειλικρίνειάς τους..

4. Οι δυναμικές γυναίκες είναι ανεξάρτητες

Οι δυναμικές γυναίκες εκτός από ανεξάρτητες έχουν και πολλούς φίλους που καλύπτουν τις συναισθηματικές τους ανάγκες. Οπωσδήποτε, δεν περιμένουν να γεμίσουν το όποιο κενό τους μέσα από έναν άντρα. Αυτό μπορεί να φοβίσει τους άντρες γιατί δεν καταλαβαίνουν ότι οι δυναμικές γυναίκες μπορούν να βρουν αγάπη και μέσα από άλλες σχέσεις και δεν αντέχουν που το κορίτσι τους δεν τους χρειάζεται τόσο πολύ. Στο τέλος, ο άντρας μπορεί να μην είναι σε θέση να προχωρήσει και να προσφέρει αληθινή, βαθιά αγάπη. Πιθανότατα θα το βάλει στα πόδια.

5. Οι δυναμικές γυναίκες αγαπούν βαθιά

Οι άντρες μπορούν να τρομάξουν από το πόσο έντονα μια γυναίκα μπορεί να αγαπήσει. Μπορεί να φοβούνται το τι πρέπει και οι ίδιοι να δώσουν σε αντάλλαγμα και μπορεί να μην είναι έτοιμοι για τόσο έντονη σχέση. Οι γυναίκες που παρουσιάζουν σημάδια συναισθηματικής δύναμης θα κάνουν ό,τι μπορούν για να κάνουν τον άντρα να νιώσει ότι τις αγαπούν. Θα του δοθούν άνευ όρων. Ωστόσο, όσο βαθιά θα αγαπήσουν τον άντρα, το ίδιο εύκολα θα πούνε αντίο σε κάποιον που δεν μπορεί να ανταποδώσει και να εκτιμήσει την αξία τους.

6. Οι δυναμικές γυναίκες δεν έχουν απλώς ομορφιά

Λόγω του τρόπου με τον οποίο η κοινωνία έχει κατακερματίσει τις γυναίκες και τους άνδρες, στις μέρες μας, οι άνδρες μπορεί να φοβούνται τις επιτυχημένες και έξυπνες γυναίκες. Έξυπνες, φιλόδοξες γυναίκες που σπάνε τα στερεότυπα. Αυτό τρομάζει τους άνδρες που δεν είναι σίγουροι για την επιτυχία τους. Οι όμορφες γυναίκες που έχουν επίσης ισχυρό μυαλό χρειάζονται έναν άντρα που να μπορεί να υποστηρίξει την εξυπνάδα τους. Στην ερώτηση: «Γιατί οι άντρες φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες;», μπορεί να οφείλεται στο ότι οι άντρες αναζητούν γυναίκες που είναι πιο χαμηλών τόνων ώστε να μπορούν να είναι ο τυπικός προστάτης και ηγέτης για εκείνες.

7. Η ένταση μπορεί να είναι τρομακτική

Οι δυναμικές γυναίκες μπορεί να γίνουν σκληρές. Συχνά έχουν περάσει πολλά για να γίνουν πιο ανθεκτικές. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται κάτι μεγάλο για να τις ταρακουνήσει. Οι άντρες μπορεί να δυσκολεύονται να το καταλάβουν αυτό και μπορεί να υποτιμούν άλλα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν αυτή την ένταση. Για παράδειγμα, οι δυναμικές γυναίκες έχουν ασυνήθιστα ισχυρή θέληση, δεν είναι εύκολο να συμβιβαστούν, κ.λπ., κάτι που μπορεί να μην είναι οικείο για μερικούς άντρες.

8. Στις δυναμικές γυναίκες δεν αρέσει το pampering στους άντρες

Η ιστορία μάς έχει δείξει ότι πολλές φορές ο ρόλος των γυναικών ήταν να φροντίζουν τον άντρα. Ωστόσο, τώρα οι γυναίκες είναι πιο δυναμικές και ευτυχώς πιστεύουν στην ισότητα. Δεν θέλουν να κάνουν pampering στον άντρα με τον οποίο βγαίνουν ραντεβού. Μερικοί άντρες μπορεί να το φοβούνται αυτό γιατί δεν ξέρουν πώς να τα καταφέρουν χωρίς τη φροντίδα που έχουν ταυτίσει με τη μητέρα τους.

9. Οι δυναμικές γυναίκες θα κάνουν τους άντρες να δουν τις αδυναμίες τους

Οι άντρες συχνά φοβούνται τις γυναίκες που αντιλαμβάνονται τις δεύτερες αναγνώσεις τους. Τη στιγμή που μια δυναμική γυναίκα θα σταθεί πίσω από έναν άντρα και θα τον στηρίξει με όλη τη δύναμή της, την ίδια ώρα αυτό σημαίνει πως δεν φοβάται να αντιμετωπίσει τις αδυναμίες του. Οι άντρες δεν μπορούν να το διαχειριστούν αυτό διότι δεν είναι έτοιμοι οι ίδιοι να αντιμετωπίσουν αυτές τις αδυναμίες τους.

10. Οι δυναμικές γυναίκες δεν περιμένουν

Εάν ένας άντρας δείχνει δισταγμό ή φόβο δέσμευσης σε μια τέτοια γυναίκα, τότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον αφήσει να φύγει. Αυτός είναι ένας μεγάλος λόγος για να λυθεί η απορία «Γιατί οι άντρες φοβούνται τις δυνατές γυναίκες;». Στις δυναμικές γυναίκες δεν αρέσει να παίζουν παιχνίδια, γι' αυτό χρειάζονται έναν άντρα που να τις θέλει και να είναι έτοιμος να τις διεκδικήσει. Εάν ένας άντρας φοβάται πολύ, τότε μια δυναμική γυναίκα δεν θα κάνει κάτι, απλώς θα αποχωρήσει.