Πώς να έρθεις πιο κοντά με τη μέλλουσα πεθερά σου

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πώς να έρθεις πιο κοντά με τη μέλλουσα πεθερά σου

Έφτασε η ώρα να παντρευτείς αλλά η μέλλουσα πεθερά σου έχει μια απόμακρη στάση απέναντί σου; Mε αυτά τα tips θα καταφέρεις να την «κερδίσεις».

Η σχέση νύφης - πεθεράς είναι από αυτές που είναι ή του ύψους ή του βάθους. Άλλωστε γι' αυτό υπάρχουν και τόσες ταινίες που θίγουν το θέμα με πρώτη και καλύτερη την ταινία Monster in law, όπου η Jennifer Lopez ως μέλλουσα νύφη περνάει τα πάνδινα από την Jane Fonda (την μελλοντική της πεθερά) μέχρι εκείνη να την αποδεχτεί.

Ωστόσο, αν ακολουθήσεις αυτά τα tips θα καταφέρεις να κάνεις τη μέλλουσα πεθερά σου, αν δεν έχει συμβεί ήδη, να σε συμπαθήσει κι έτσι να ανεβείς με ηρεμία τα σκαλιά της εκκλησίας.

1. Μαγειρέψτε παρέα

Η κουζίνα και γενικά το να μαγειρεύεις για τους αγαπημένους σου είναι ότι πιο ευχάριστο. Προσπάθησε λοιπόν να μαγειρέψεις μαζί με τη μέλλουσα πεθερά σου στο επόμενο κοινό σας τραπέζι. Αν εκείνη δεν δείχνει μεγάλη προθυμία - καθώς κάθε μητέρα πιστεύει πως τα δικά της φαγητά είναι τα πιο νόστιμα - τουλάχιστον κάτσε μαζί της, μήπως χρειάζεται κάποια βοήθεια με τα υλικά και την προετοιμασία. Έτσι, καθώς θα μαγειρεύτε θα μπορείτε να συζητήσετε για διάφορα θέματα, να έρθετε πιο κοντά και γιατί όχι να ανταλλάξετε και συμβουλές μαγειρικής.

2. Ρώτα τη για την ζωή της

Σε συνέχεια του προηγούμενου tip αν βρεθείτε ξανά στον ίδιο χώρο προσπάθησε να μάθεις περισσότερα πράγματα για τη ζωή της. Έτσι, εκείνη θα νιώσει το ενδιαφέρον που της έδειξες, θα σου «ανοιχτεί» και θα γίνει πιο φιλική μαζί σου.

3. Πηγαίνετε μαζί cinema

Κανονίστε να πάτε μόνο οι δυο σας να δείτε κάποια ταινία στο cinema ή κάποια θεατρική παράσταση με τους αγαπημένους σας ηθοποιούς. Θα περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί και σίγουρα θα αισθανθείτε πιο άνετα η μία με την άλλη.

4. Ζήτα της την συμβουλή της

Μίλησε στη μελλοντική πεθερά σου για θέματα που σε απασχολούν και ζήτα της την συμβουλή της. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολύ σοβαρό θέμα που να σε απασχολεί, αλλά μικρά προβλήματα στη δουλειά ή ίσως κάποια μικρή διαφωνία που είχες με τις φίλες σου. Αυτό θα την κάνει να αισθανθεί πως είναι σημαντική για σένα και πως λαμβάνεις υπόψιν τις συμβουλές της.

5. Κανονίστε μια μέρα σε spa

Εαν η μέλλουσα πεθερά σου φαίνεται κοκέτα ή δείχνει πολύ κουρασμένη από τη δουλειά της μπορείς να οργανώσεις να περάσετε μαζί μια μέρα σε spa. Και θα χαλαρώσετε και θα κάνετε τα beaute σας και η ίδια θα νιώσει πως τη σκέφτηκες και νοιάζεσαι γι΄αυτήν.