Χωρισμός λόγω δίαιτας; Κι όμως γίνεται!

Χωρισμός λόγω δίαιτας; Κι όμως γίνεται!

H ανησυχία για ένα τέλειο σώμα μπορεί να φέρει την οριστική ρήξη.

Οι περισσότερες γυναίκες βρίσκονται σε μια συνεχή δίαιτα. Αρκετές το κάνουν για τον εαυτό τους. Όλες όμως το κάνουν για να αρέσουν στους άλλους και κυρίως στους συντρόφους τους. Μήπως ωστόσο αυτή η εμμονή οδηγεί σε λανθασμένα και κυρίως σε επικίνδυνα μονοπάτια;

Όταν μια γυναίκα εστιάζει με μανία στην εξωτερική της εμφάνιση αυτό μπορεί σε βάθος χρόνου να είναι ένα μεγάλο αντι-ερεθιστικό για τον σύντροφό της. Ο άνδρας θέλει άλλωστε δίπλα του δυναμικές, ανεξάρτητες γυναίκες που δεν τσιτώνουν και δεν υστεριάζουν με το κάθε παραπανίσιο γραμμάριο. Η ανασφάλεια σίγουρα δεν γοητεύει τον άνδρα και δεν τον κάνει χαρούμενο μέσα σε μια σχέση. Όταν λοιπόν αυτή εκτινάσσεται στα ύψη, τότε τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Σας είναι γνώριμα περιστατικά σαν τα παρακάτω; Είστε έξω για φαγητό και επιμένετε να πάρετε εκείνη τη σαλάτα με τη βιολογική σως ενώ εκείνος προθυμοποιείται να κατασπαράξει μοσχαρίσια μπριζόλα με πατατούλες τηγανιτές. Κάνετε σεξ και, αντί να αφήνεστε ελεύθερη, ανησυχείτε για τα ψωμάκια που πετάγονται ή την κοιλίτσα που μπορεί να ξεπροβάλλει. Πηγαίνετε μια χαλαρή βόλτα (οι δυο σας ή με φίλους) και αντί να απολαύσετε το παγωτό ή το milkshake μιζεριάζετε με ένα αναψυκτικό διαίτης και μπόλικη κατίφια.

Ωραία και καλή λοιπόν η λεπτή σιλουέτα, αλλά η αγωνιώδης ανάγκη για αυτήν κάνει τη σχέση να κατρακυλάει γρήγορα στα αυλάκια. Βάλτε σωστά τις ισορροπίες και ξεπεράστε εμμονές και υπερβολικές ανασφάλειες.