Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε

Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε

Να ανάβουν τα αίματα.

Με το φίλο μου προσπαθούμε γενικά να κάνουμε παράξενα πράγματα στο σεξ, όχι μόνο για να σπάμε τη μονοτονία αλλά και γιατί και οι δύο ήμασταν ανέκαθεν έτσι –πρωτότυποι. Μια μέρα μας καρφώθηκε να κάνουμε σεξ μέσα σε ένα ασανσέρ. Ξεκινήσαμε την αναζήτηση του κατάλληλου ασανσέρ αλλά σύντομα διαπιστώσαμε πως δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου.
Τα ασανσέρ από τις δουλειές μας αποκλείστηκαν, η πολυκατοικία μας επίσης, και όσον αφορά στις άλλες πολυκατοικίες, έπρεπε να βρούμε μία με λίγα διαμερίσματα –για να μην ανεβοκατεβαίνει συνέχεια- καθώς και τον τρόπο να μπούμε μέσα. Αφού αποτύχαμε παταγωδώς παντού, καθώς διαρκώς πετυχαίναμε τους ενοίκους οι οποίοι μας ρωτούσαν ποιοι είμαστε και τι κάνουμε εκεί και παραλίγο να καλέσουν και την αστυνομία, αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε τις προσπάθειες.
Κατάκοποι πήραμε το δρόμο του γυρισμού και πριν πάμε σπίτι μας αποφασίσαμε να κάνουμε μια στάση απ' το σπίτι των γονιών μου που ήθελαν να μας δώσουν κάτι τάπερ. Και καθώς ανεβαίναμε στον έκτο όροφο, το ασανσέρ έμεινε στη μέση! Κοιταχτήκαμε και αμέσως αρχίσαμε να βγάζουμε τα ρούχα μας. Ούτε κουδούνια ούτε τίποτα, αρχίσαμε να κάνουμε αχαλίνωτο σεξ, σε βαθμό που φοβήθηκα πως το –σχετικά παλιό ασανσέρ- θα πέσει στο κενό!
Ξαφνικά, πήρε μπρος και συνέχισε αργά αργά να ανεβαίνει προς τον έκτο όπου την πόρτα άνοιξε ο πατέρας μου. «Τι έγινε βρε παιδιά, γιατί κάνετε τόση ώρα να ανεβείτε; Μου φάνηκε ότι το ασανσέρ σταμάτησε κάπου στη μέση, το κάλεσα και ξεκίνησε! Γιατί δεν χτυπήσατε το κουδούνι να σας βοηθήσουμε;». Εμείς που είχαμε μόλις προλάβει να βάλουμε τα ρούχα μας, αναψοκοκκινισμένοι και πανικόβλητοι του απαντήσαμε πως δεν είχαμε ανησυχήσει και πως περιμέναμε να ξαναξεκινήσει από μόνο του, χωρίς να τους ανησυχήσουμε. Παραλίγο να μας τσακώσουν, αλλά ήταν το καλύτερο σεξ της χρονιάς.
Μαρίνα, 25