Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Το Queen.gr απαντά στις ερωτικές απορίες των αναγνωστριών του

Πείτε τα όλα στο γιατρό.

Το γράμμα της αναγνώστριας
Γεια σου Queen.gr, με λένε Στέλλα και είμαι 42 ετών. Σου γράφω γιατί εδώ και καιρό αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και χρειάζομαι μία γνώμη. Είμαι παντρεμένη και η ερωτική μου ζωή με το σύντροφό μου ήταν πάντα μέτρια.

Δε μπορώ να πω πως ήταν ποτέ τρομερή, αλλά διατηρούνταν σε ένα φυσιολογικό επίπεδο. Τον τελευταίο καιρό όμως, εδώ και έξι μήνες περίπου, δε μπορώ να έρθω με τίποτα σε οργασμό. Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα, ακόμα και ερωτικά παιχνίδια μήπως και γίνει λίγο πιο ενδιαφέρουσα η κατάσταση αλλά τίποτα.

Θέλω να επισκεφτώ το γιατρό μου, αλλά ντρέπομαι να του το πω μήπως και με παρεξηγήσει, εσένα ποια είναι η άποψή σου; Πιστεύεις θα εκτεθώ εάν του αποκαλύψω το πρόβλημά μου;


Η άποψη του Queen.gr
Αγαπητή Στέλλα, η σεξουαλική μας ζωή είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της συνολικής μας υγείας και επηρεάζει κάθε έκφανση της καθημερινότητάς μας. Με το να αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα χωρίς να το συζητάς αρχικά με το σύντροφό σου και στη συνέχεια με το θεράποντα γιατρό σου, κινδυνεύεις να ρίξεις την αυτοπεποίθησή σου και να δημιουργήσεις πρόβλημα στην ποιότητα της ζωής σου.


Από τη στιγμή που έχεις δοκιμάσει διάφορους τρόπους προκειμένου να αντιμετωπίσεις αυτό το θέμα και δεν έχεις βρει λύση, τότε ο γιατρός είναι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει. Μην ξεχνάς πως εκτός από το ιατρικό απόρρητο, υπάρχει και η υποχρέωση του γιατρού να τελέσει το λειτούργημά του με τον καλύτερο τρόπο, προτείνοντάς σου κάποια θεραπευτική αγωγή, ή οτιδήποτε κρίνει πως θα σε βοηθήσει πάντοτε με επιστημονικό τρόπο.


Αν επιθυμείτε να επικοινωνήσετε με το Queen.gr για κάποιο δικό σας προσωπικό θέμα, μπορείτε να μας στείλετε στο info@queen.dpg.gr