Ξε-σκι στη θάλασσα

Ξε-σκι στη θάλασσα

Όταν τα μαθήματα θαλάσσιου σκι αποκτούν νέα διάσταση.

Φέτος το Μάιο αποφάσισα να ασχοληθώ με το θαλάσσιο σκι (λίγο ακριβό σπορ, αλλά ήθελα απαραιτήτως μια μικρή πολυτέλεια-δώρο στον εαυτό μου).

Το λάτρεψα αμέσως. Το πως το σώμα γραμμώνεται, το πως ο ήλιος και η θάλασσα καίνε το κορμί και η αίσθηση πως δαμάζω το νερό ήταν ακριβώς ό,τι χρειαζόμουν. Ο δάσκαλός μου είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός δεινού σκιέρ: μεγάλες πλάτες, καλομαυρισμένο, ψημένο από την αλμύρα κορμί και αυτοπεποίθηση (το απόλυτο αφροδισιακό).

Έκανα σκι τρεις φορές την εβδομάδα και τα πήγαινα όλο και καλύτερα. Όσο για τον εκπαιδευτή μου, παρόλο που είναι παντρεμένος, ερχόμασταν όλο και πιο κοντά συνεχώς, ενώ μερικές φορές τον έπιανα να περιεργάζεται με τα μάτια του το κορμί μου επίμονα.

Έτυχε, λοιπόν, μια φορά (ή μάλλον η μοίρα το κανόνισε) και άργησα να τελειώσω από το γραφείο και έτσι το μάθημα του σκι αναβλήθηκε για αργά το απόγευμα. Κάναμε με τον εκπαιδευτή μου κανονικά προπόνηση και μετά το καθιερωμένο ντους μου πρότεινε να «αράξουμε» λίγο στο γραφείο.

Άνοιξε δύο μπύρες και αρχίσαμε να μιλάμε για οτιδήποτε μας ερχόταν στο κεφάλι με το φλερτ ανάμεσά μας να φουντώνει συνεχώς. Και ενώ, λοιπόν, μου έλεγε για τραυματισμούς και εγώ παραπονιόμουν για πόνους στον αυχένα σηκώθηκε και άρχισε να μου κάνει μασάζ στο λαιμό.

Δεν χρειαζόμουν κάτι άλλο για να χτυπήσει η λίμπιντό μου ταβάνι. Είχα έναν γεροδεμένο θεό με τριχωτό στέρνο να με τρίβει. Ζούσα την απόλυτη φαντασίωση. Συνέχισε να μου μαλάσει το κορμί κατεβαίνοντας συνεχώς, αγγίζοντάς μου τα στήθη στο πλάι, πιάνοντάς μου την κοιλιά. Δεν άντεξα άλλο.

Σήκωσα το κεφάλι, τον κοίταξα, του χαμογέλασα ευχαριστημένη και τον φίλησα. Εκείνος δεν έχασε ευκαιρία. Αμέσως μου έβγαλε το μαγιό, κατέβασε το παντελόνι του και με έκανε δική του πάνω στο γραφείο του.

Τώρα, ένα μήνα μετά εκείνο το μοιραίο απόγευμα, συνεχίζω να προπονούμαι τακτικά μαζί του τόσο στο σκι όσο και στο ξε-σκι. Που θα μας βγάλει φυσικά και δεν ξέρω, αλλά θα το απολαύσω μέχρι τέλους.

Έλενα, ετών 26