Τεράστιο πέος: Tips για να το διαχειριστείτε...σωστά!

Τεράστιο πέος: Tips για να το διαχειριστείτε...σωστά!

Kαι να μην τραυματίζεστε κάθε φορά που επιχειρείτε να κάνετε sex!

Το να τύχει σε μία γυναίκα ένας άντρας με μικροσκοπικό πέος, είναι κρίμα, άδικο και προφανώς στενάχωρο! Ωστόσο, όταν η αγάπη βασιλεύει και νικάει τα πάντα, η γυναίκα βρίσκει τρόπους ώστε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν πιο σωστά την... ιδιαιτερότητα αυτή του καλού της. Τι γίνεται όμως όταν σας τύχει η ακριβώς αντίθετη περίπτωση; Και μην βιαστείτε να πείτε ότι όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο γιατί είδατε πως την πάτησε η Samantha από το Sex & The City! Eίναι κάποιες φορές λοιπόν, που τα προσόντα του παρτενέρ σας είναι αυτό που θα λέγαμε... προιστορικά, δηλαδή θυμίζουν την εποχή των δεινοσαύρων και τα τότε μεγέθη! Αντιλαμβανόμαστε το άγχος σας, και ίσως και το φόβο σας, αλλά βρε κορίτσια, αν το αγόρι το ποθείτε να το αφήσετε να φύγει ανεκμετάλλευτο; Παρακάτω, σας έχουμε κάποιους τρόπους, ώστε να μπορέσετε να απόλαυσετε το sex με έναν άκρως προικισμένο σύντροφο και μετά να μη χρειαστεί να... νοσηλευτείτε!

1. Μιλήστε: Το έχουμε πει πολλές φορές, χωρίς συζήτηση δεν γίνεται τίποτα. Είτε το έχετε δει, είτε υποψιάζεστε το μέγεθός του, καλά θα κάνετε να το συζητήσετε ανοιχτά, ώστε να καταλάβει κι αυτός τις ανάγκες αλλά και τους... κρυφούς σας φόβους! Αν για παράδειγμα είστε πιο στενή εκεί κάτω, ή από τη φύση σας δεν έχετε πολλά υγρά, δεν θα πρέπει εκείνος ο κακομοίρης να το ξέρει; Όχι τίποτ' άλλο, θα πάει κι αυτός να μπει με ενθουσιασμό και στην καλύτερη να φάει κανά χαστούκι! Κρίμα...

2. Προκαταρκτικά: Αν μέχρι τώρα κρίνατε τα προκαταρκτικά ως ωραία και ερεθιστικά, τώρα θα τα βρείτε και άκρως απαραίτητα! Ευχή και κατάρα σας δίνουμε, μην επιχειρήσετε διείσδυση, χωρίς να έχει προηγηθεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα προκαταρκτικών! Θα πονέσετε, δεν θα το ευχαριστηθείτε και όλα αυτά επειδή δεν χειριστήκατε σωστά την ιδιάζουσα αυτή περίπτωση!

3. Σωστή στάση: Εννοείται ότι υπάρχουν διάφορες στάσεις που επιτρέπουν άριστη διείσδυση και κάποιες άλλες όχι. Θυμάστε που πάντα αποθεώνουμε τις πρώτες; Στην προκειμένη, το ζητούμενο είναι η δεύτερη κατηγορία, για ευνόητους λόγους. Αν για παράδειγμα είστε εσείς από πάνω, τότε είστε σε θέση να ελέγξετε το ποσοστό της διείσδυσης και να την σταματάτε σε περίπτωση που αρχίσετε να νιώθετε δυσάρεστα. Aν από την άλλη, βαρεθείτε να είστε εσείς από πάνω, και λαχταρήσετε ένα.... doggy style για παράδειγμα, μην αγχώνεστε, δεν είναι απαγορευτικό. Αυτό που θα πρέπει να κάνετε, είναι να έχετε τα πόδια σας πιο κλειστά ώστε να είστε σε θέση να έχετε τον έλεγχο!

4. Λιπαντικό: Δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ μέχρι σήμερα λιπαντικό; Ήρθε η ώρα! Αυτό το μικρό μπουκαλάκι με το παχύρευστο υγρό, μπορεί να κάνει θαύματα και το sex σας πολύ πιο απολαυστικό. Μην το αγνοείτε λοιπόν και δώστε του περίοπτη θέση στο κομοδίνο αλλά και την... καρδιά σας! Ξεκινήστε με ένα απολαυστικό μασάζ και στη συνέχεια περιποιηθείτε και την περιοχή εκεί κάτω. Θα σας μείνει αξέχαστο και δεν θα πονέσετε καθόλου!

5. Η κατάλληλη στιγμή: Το ξέρατε ότι κάποιες γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στην διείσδυση συγκεκριμένες μέρες του μήνα; Συνήθως είναι λίγες μέρες πριν την περίοδο ή και κατά τη διάρκεια. Αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, κρατήστε ένα ημερολόγιο, έτσι ώστε να γνωρίζετε ανά πάσα ώρα και στιγμή τις ανάγκες σας.

Διαβάστε επίσης:

5, αλάνθαστα, σημάδια ότι δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του

5+1 πράγματα που θα τον ερεθίσουν πάνω σας!

Η απάντηση ενός αναγνώστη για το τι πραγματικά προσέχουν πάνω μας οι άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ