«Η ψυχολογία μου είναι χάλια λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης»

«Η ψυχολογία μου είναι χάλια λόγω της εξωτερικής μου εμφάνισης»

To Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα του αναγνώστη

Καλησπερα!!διαβασα καποια θεματα στα οποια το site σας εδωσε λυσεις σε καποιους ανθρωπους και γι αυτο ηθελα να εκφρασω και εγω το προβλημα μου.ειμαι 19 ετων και αντιμετωπιζω προβλημα με την εξωτερικη μου εμφανιση.πιστευω οτι δεν ειμαι ομορφος.να σου δωσω να καταλαβεις θεωρω οτι εχω πεταχτα αυτια και μεγαλη μυτη καθως και ακμη η οποια εχει καλυτερεψει παρα πολυ σε σχεση με το αρχικο της σταδιο αλλα και παλι με ενοχλει..γενικα αυτος ο συνδυασμος εχει συντριψει την ψυχολογικη μου ηρεμια.δεν αντεχω αλλο.καθε μερα σκεφτομαι το ιδιο πραγμα.δεν ειμαι καλα.τι μπορω να κανω?εν τω μεταξυ ανταποκριση απο κοπελες δεν εχω.γενικα ουτε οι φιλοι μου εχουν.χωρις να εχουν τα προβληματα που βλεπω εγω οτι εχω.θεωρω πως ακομα και αν ερθει μια κοπελα απο τις πολυ ωραιες και μου πει θελω να μαστε μαζι,εγω παλι θα στενοχωριεμαι γι αυτα τα αρνητικα που βλεπω οτι εχω.σχεση δεν εχω κανει ποτε μου,απο επιλογη ομως γιατι ειχα καποιες ευκαιριες αλλα δε τις εκμεταλευτηκα τοτε,κατι που μετανιωνω τωρα.δε ξερω τι αλλες λεπτομερειες πρεπει να σου δωσω για να καταλαβεις το προβλημα μου.για οτι θες επεξηγηση ρωτησε με.περιμενω συντομα απαντηση μηπως και καταφερω να βρω λυση στο προβλημα μου..

Η απάντηση του Queen.gr

Είναι φανερό πως η αυτοπεποίθησή σου είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Στην προκειμένη περίπτωση όμως θα ήθελα να σου θυμίσω το εξής. Δυστυχώς στην σημερινή εποχή έχουμε μάθει να κρίνουμε πόσο επιτυχημένος είναι κάποιος μέσω της εμφάνισής του ή μέσω της δουλειάς του και γενικά του κοινωνικού του περιβάλλοντος. Φυσικά η εμφάνιση παίζει ρόλο όμως δεν είναι ο παράγοντας που θα κάνει τη διαφορά.

Σε ό, τι αφορά την ακμή, εκτός από το ορμονικό και το θέμα της ηλικίας είναι αλληλένδετη με το σεξ και την ψυχολογία. Να φανταστώ πως ήδη έχεις απευθυνθεί σε δερματολόγο για θεραπεία. Το να το αφήνεις δεν ωφελεί. Πλέον υπάρχουν δραστικές θεραπείες που μπορούν να εξαφανίσουν και σημάδια ακόμη. αυτό είναι κάτι που στον κατάλληλο γιατρό θα λυθεί με κάποια τοπική ίσως και φαρμακευτική αγωγή (χάπια).

Όσο για τη μεγάλη μύτη και τα πεταχτά αυτιά ακόμη και διάσημοι άντρες, Έλληνες και ξένοι, τα καταφέρνουν μια χαρά με τις γυναίκες. Ναι, σε όλες μας αρέσουν οι εμφανίσιμοι, θα κερδίσει όμως εκείνος με τον οποίο έχουμε καλύτερη επαφή και επικοινωνία -ο πιο πνευματώδης ίσως. Η προσωπικότητα είναι εκείνη που κάνει τη διαφορά. Μου λες πως είχες ευκαιρίες με κοπέλες που θα μπορούσες να κάνεις κάτι, αλλά στενοχωριόσουν για το πώς είσαι. Εσύ θα απέρριπτες μια ενδιαφέρουσα κοπέλα με ακμή, με στραβά δόντια, με μεγάλη μυτη ή με κυτταρίτιδα; Αν αρέσεις σε εκείνη, δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Δεν μπορώ εγώ να κάνω κάτι μαγικό για να αλλάξουν όλα.

η αυτοπεποίθηση, παιζει το μεγαλύτερο ρόλο και μόλις αλλάξει η ψυχολογία σου και νιώσεις καλύτερα θα βελτιωθούν όλα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις να βελτιώσεις την ακμή σου όσο μπορεί με τη βοήθεια δερματολόγου και κατά τα άλλα, απλά να προσέχεις την υγιεινή σου και μην κολλας στα χαρακτηριστικά όσο στο vibe. Βρες τον τύπο σου, ένα ενδιαφέρον στυλ που σε εκφράζει και βγάλε προς τα έξω τον καλύτερο ευατό σου. Αν σου αρέσει μία κοπέλα μην ντρέπεσαι να την προσεγγίσεις ευγενικά και μην απορρίπτεις. Όσο για τις λίγες εμπειρίες κανείς μας δεν ξεκίνησε παντογνώστης και με γεμάτη ατζέντα την ερωτική του ζωή. Πολλοί παραμένουν άσχετοι ακόμη και μετά από πολλές εμπειρίες, Βλέπεις όμορφα πλάσματα γύρω σου που ανοίγουν το στόμα τους και δεν ξέρεις από πού να φύγεις.

Εντόπισε τα δυνατά σου σημεία και προέβαλέ τα. Βγες και κάνε νέες παρέες. Στέκεσαι όρθιος και είσαι μόλις 19 ετών. Πίστεψέ με ατό από μόνο αποτελεί το έναυσμα και το έρισμα να προχωρήσεις, να λύσεις ένα-ένα τα θεματά σου. Να αντιμετωπίσεις τα άγχη, της φοβίες, και τις ανασφάλειες σου. Και όταν νοιώσεις και εσύ δυνατός (γιατί δυστυχώς δεν φτάνει να το θεωρώ μόνο εγώ ή ο καθένας) τότε θα καταφέρεις να κατακτήσεις αυτά που επιζητάς.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ