Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε σε ένα ραντεβού!

Γωγώ Φούντα
Tι μαρτυρά για το χαρακτήρα σας το ποτό που παραγγέλνετε σε ένα ραντεβού!

Την επόμενη φορά σκεφτείτε διπλά τι ποτό θα πιείτε!

Η ανθρώπινη συμπεριφορά, από τότε τελοσπάντων που λύθηκαν όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, και κυρίως αυτά της άμεσης επιβίωσης, έχει τεθεί επί τάπητος και μελετάται λεπτομερώς. Ειδικά σε ότι αφορά στις σχέσεις των δύο φύλων, το θέμα πια έχει αγγίξει επίπεδα επιστήμης με αποτέλεσμα όλοι και όλες να είμαστε πια σε θέση να αναλύσουμε την οποιαδήποτε συμπεριφορά και το οποιοδήποτε σημάδι! Από τη γλώσσα του σώματος μέχρι το πετάρισμα των βλεφάρων, ακόμα και το πως θα μας μιλήσει κάποιος μέσω social media ή κινητού, όλα πια υπεραναλύονται με ένα και μόνο σκοπό: Να κάνουν τη ζωή και κατ' επέκταση τις σχέσεις μας λίγο πιο εύκολες! Αφού λοιπόν αναλύσαμε τι μαρτυρά το ντύσιμό σας, το βλέμμα σας, ο τρόπος που περταπάτε και όλα τα συναφή, ήρθε η ώρα να αναλύσουμε και το τι δείχνει για το χαρακτήρα σας το ποτό που προτιμάτε σε ένα ραντεβού! Δώστε βάση λοιπόν και την επόμενη φορά μεγαλύτερη προσοχή στο τι θα παραγγείλετε γιατί μπορεί το ραντεβού σας να μας... διαβάζει!

1. Dry Martini: Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι είναι το αγαπημένο ποτό του απόλυτου πράκτορα 007! Αυτό από μόνο του μαρτυρά ότι δεν είστε ένα κορίτσι σαν όλα τα άλλα, καθώς μάλλον είστε αρκετά σκληροπυρηνική και... αντράκι! Το συγκεκριμένο ποτό λοιπόν, δείχνει μία γυναίκα γεμάτη αυτοπεποίθηση η οποία δε διστάζει να προβάλλει τη σεξουαλικότητά της με έναν και μόνο σκοπό ο οποίος φυσικά δεν είναι άλλος από το να σαγηνεύσει το ραντεβού της! Συμπέρασμα; Είστε μία καυτή και σέξι παρουσία που σίγουρα δεν αφήνει κανέναν άντρα ασυγκίνητο! Στην υγειά σας...

2. Μπύρα: Είναι το απόλυτο ποτό, ειδικά για το καλοκαίρι, από το οποίο μπορείς να καταναλώσεις άπειρη ποσότητα με την παρέα σου και να κάνεις το καλύτερο μεθύσι! Ωστόσο, όταν μία γυναίκα σε ραντεβού παραγγέλνει μπύρα, και μάλιστα όχι συγκεκριμένη μάρκα, τότε μάλλον δεν ξέρει και πολλά από το άθλημα! Ακόμα κι αν δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, βγάζετε προς τα έξω ανασφάλεια, και μία άνευ λόγου και αιτίας συστολή, η οποία ακόμα και για πρώτο ραντεβού είναι παρεξηγήσιμη! Αν όντως πίνετε μόνο μπύρα και τίποτε άλλο, φροντίστε τότε να παραγγείλετε μία συγκεκριμένη μάρκα, για να περισώσετε κάπως την κατάσταση!

3. Λευκό κρασί: Είστε 100% γυναίκα και αυτό φαίνεται ακόμα και στο ποτό σας! Το λευκό κρασί λοιπόν είναι το κατεξοχήν γυναικείο ποτό, είτε γιατί θεωρείται πιο ελαφρύ από τα υπόλοιπα, λανθασμένα βέβαια, είτε γιατί συνήθως σερβίρεται σε ιδιαίτερο ποτήρι, είτε γιατί ακόμα και το χρώμα του δεν παραπέμπει και σε κάτι τόσο μάτσο! Με λίγα λόγια λοιπόν, παραγγέλνοντας λευκό κρασί, αφενός δείχνετε ότι είστε ένα σέξι και ναζιάρικο θηλυκό, και από την άλλη, ότι παρά το γεγονός ότι κρύβεστε πίσω από τη γυναικεία σας εικόνα, έχετε πολλά κότσια και το λέει η... καρδούλα σας!

4. Ουίσκι με πάγο: Χμμμμ... Τι πηγαίνει στραβά με εσάς λοιπόν; Όχι ότι είμαστε προκατειλημμένοι με το υπέροχο αυτό ποτό, αλλά όταν μία γυναίκα πίνει σκέτο ουίσκι με πάγο, ή και χωρίς, ή έχει μεγάλα ντέρτια ή έχει πρόβλημα αλκοολισμού! Το θέμα με το συγκεκριμένο ποτό, δεν είναι μόνο ότι είναι βαρύ και σκέτο, αλλά ότι με δύο ποτήρια μία γυναίκα και δη μικροκαμωμένη, μπορεί να μεθύσει για τα καλά! Κάτι τέτοιο σε ένα ραντεβού δεν το θέλουμε, πόσο μάλλον στο πρώτο! Αφήστε δε, που το ουίσκι με πάγο είναι καθαρά αντρικό ποτό! Να τον τρομάξετε θέλετε το χριστιανό ή να τον ρίξετε στα δίχτυα σας;

5. Μαργαρίτα: Μπορεί να είναι κοκτέιλ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν σε χτυπάει μιας και το κύριο συστατικό του είναι η τεκίλα, που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό! Δεν υπάρχει λοιπόν άνθρωπος που να μην έχει μεθύσει με τεκίλα και να μην έχει ορκιστεί ότι δεν θα την ξαναβάλει στο στόμα του, χωρίς φυσικά να παραμένει πιστός στον όρκο του ποτέ! Με λίγα λόγια, αν παραγγείλετε τεκίλα, δίνετε το μήνυμα ότι η βραδιά θα έχει και συνέχεια και ότι κάποιος σίγουρα θα περάσει καλά!

Διαβάστε επίσης:

5 εντελώς άσχετα με την εμφάνιση πράγματα, που προσέχουν οι άντρες πάνω μας!

5 πράγματα γύρω από το sex, που σίγουρα δεν γνωρίζατε!

5 τρόποι για να ξανακερδίσετε τον πρώην σας, χωρίς να δείξετε απελπισμένες!