Ο τέλειος άνδρας… υπάρχει;

Ο τέλειος άνδρας… υπάρχει;

Κι όμως δεν ζητάμε πολλά, εσείς;

Πόσες από εμάς πραγματικά ξέρουμε τι θέλουμε από έναν άνδρα; Μήπως αρχικά σας επηρεάζει μόνο η εμφάνιση και κάπου εκεί στο περιτύλιγμα χάνονται τα θέλω σας; Κορίτσια μην διστάσετε να λέτε αυτό που θέλετε και να το διεκδικείτε άλλωστε όπως λέει και μια φίλη «η μανούλα σας γέννησε μόνο μια φορά». Οφείλετε, λοιπόν, για το δικό σας καλό να βρείτε τον τέλειο άνδρα που θα καταλάβει και θα σας προσφέρει όλα όσα θέλετε χωρίς να του τα ζητήσετε, απλά με τον τρόπο σας θα του το... υποδείξετε.
1. Να είστε η προτεραιότητα του. Σαφέστατα υπάρχουν δουλειές και υποχρεώσεις αλλά τι πιο ωραίο από το να ξυπνά και να σκέφτεται εσάς. Να σας το εκφράζει με ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά άντε και με ένα λουλούδι. Μετά ας μπούνε όλα στην σειρά, όπως δουλειές, υποχρεώσεις, τρεξίματα.
2. Να σας παρέχει ασφάλεια. Πρέπει να έχει τέτοια ισχυρή προσωπικότητα που να ξέρετε ότι ακόμα και ο κόσμος αν γυρίσει ανάποδα, εκείνος θα παραμένει πάντα στην ίδια θέση. Σταθερά δίπλα σας και έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία.
3. Να σας δίνει όλη του την φροντίδα. Ακόμα και ένα χάδι στα μαλλιά σας μπορεί να είναι αρκετό για να σας δείξει ότι σας νοιάζεται, ότι είναι εδώ για να σας φροντίσει.
4. Να σας αγαπά. Αφήστε τον να δείξει τα συναισθήματά του χωρίς να τον ζαλίζεται με συνεχείς ερωτήσεις αν σας αγαπά και αν σας σκέφτεται. Ο κάθε άνθρωπος έχει τον τρόπο του και αυτό οφείλει να το δείχνει με την πρώτη ευκαιρία. Μην κάνετε εκπτώσεις.
5. Να καταλαβαίνει τις ανάγκες σας. Χωρίς πολλές επεξηγήσεις, αφήστε τον να έρθει κοντά σας και θα καταλάβει τα πάντα.
6. Να είναι ανοιχτόμυαλος. Τα ταμπού, τα δήθεν και τα καθώς πρέπει δεν βγάζουν πουθενά. Αφήστε τον να σας ταξιδέψει σε μονοπάτια άγνωστα για εσάς. Μόνο κερδισμένες θα είστε και δεν θα σας ζαλίσει.

Αλήθεια λέτε να υπάρχει κανένας τέτοιος κάπου εκεί έξω;

Διαβάστε επίσης:

5 βασικές ενδείξεις που μαρτυρούν ότι η σχέση σας βασίζεται μόνο στο sex

Φορέστε κάλτσες στο sex και η λίμπιντο θα... καλπάσει

DPG Network