4 αστείοι τρόποι για να βρείτε τον τέλειο άντρα, που όμως αποδίδουν!

Γωγώ Φούντα
4 αστείοι τρόποι για να βρείτε τον τέλειο άντρα, που όμως αποδίδουν!

Διότι εδώ μιλούν οι έρευνες!

Η αναζήτηση του τέλειου άντρα είναι για τη γυναίκα κάτι σαν την μάχη με την κυτταρίτιδα: Αιώνια, αέναη και κυρίως με αμφίβολα αποτελέσματα! Όχι ότι δεν υπάρχουν μια χαρά άντρες εκεί έξω, τέλειοι λίγο δύσκολο, αλλά το θέμα είναι να βρεθείς τη σωστή στιγμή στο σωστό μέρος. Συνηθίζουμε να δίνουμε συμβουλές στις single φίλες μας ή ακόμα και στον εαυτό μας, σχετικά με την εύρεση κάποιου που να αγγίζει την τελειότητα, ή έστω να την πλησιάζει αρκετά, αλλά ουσιαστικά το μόνο που καταφέρνουμε είναι μια τρύπα στο νερό. Ναι καλά καταλάβατε, οι συμβουλές δεν αποδίδουν σχεδόν ποτέ, γιατί πολύ απλά ο καθένας είναι διαφορετικός. Αλίμονο σ' εκείνη που συμβουλεύεται τις φίλες της για όλα. Χωρίς καμία κακή πρόθεση, σας οδηγούν σιγά σιγά στην καταστροφή, διότι κάτι που ισχύει για εκείνες, σίγουρα δεν ισχύει για εσάς! Επειδή εμείς λοιπόν, κάνουμε έρευνα και όχι φιλική κουβέντα, βρήκαμε 4 βασικότατους, και λίγο αστείους τρόπους, για να βρείτε τον τέλειο άντρα! Οι έρευνες μίλησαν...

1. Όχι στο άρωμα: Λούζεστε με άρωμα κάθε φορά που βγαίνετε από το σπίτι, ακόμα και στο περίπτερο να πάτε, και ο περιπτεράς δεν είναι καν ωραίος; Αφενός βάλτε τα κάτω και αναλογιστείτε πόσα χρήματα σας κοστίζουν λίγοι επιπλέον ψεκασμοί! Αφετέρου, έχουμε να σας πούμε ότι οι άντρες σιχαίνονται τις ψεύτικες μυρωδιές, ή τουλάχιστον αυτές που αφήνουν τέτοια εντύπωση. Οι γυναικείες ορμόνες, κάνουν ωραιότατη δουλίτσα για εσάς, με αποτέλεσμα αυτό που τελικά γοητεύει τον άντρα, να μην είναι το άρωμα που έχετε χρυσοπληρώσει, αλλά το άρωμα που αναδύει το σώμα σας. Ειδικά όταν βρίσκεστε στην μέση του κύκλου σας, προσπαθείστε να αποφύγετε το άρωμα και προτιμήστε να απλώσετε ένα γαλάκτωμα σώματος ώστε η μυρωδιά του να αναμειχθεί με τη φυσική σας. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

2. Ρίξτε μια ματιά στον... μπαμπά σας: Πριν μας κατηγορήσετε για... περίεργα γούστα, διαβάστε παρακάτω: Από την εποχή ακόμα του Freud, τα έχει πει καλά αν μας ρωτάτε, επικρατεί η άποψη ότι η γυναίκα αναζητά έναν άντρα που να μοιάζει στον πατέρα της ή έστω σε κάποια πράγματα. Για να το κάνουμε και λίγο πιο γενικό, όλους μας, μας ελκύουν άνθρωποι, ανεξαρτήτου φύλου, που απλά θυμίζουν και μυρίζουν σαν τους γονείς μας. Αν το καλοσκεφτεί κανείς, είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό, καθώς συνήθως μας τραβά το οικείο. Οπότε, αν θέλετε να απαριθμήσετε τα χαρακτηριστικά του τέλειου για εσάς άντρα, παρατηρείστε λίγο τον μπαμπά σας. Προσοχή: Καλό θα ήταν να κρατήσετε τα θετικά στοιχεία διότι αν ο πατερούλης είναι ολίγον... τσιγκούνης τότε μάλλον την πατήσατε!

3. Βγείτε για ψώνια: Όταν είσαι single όλοι σου λένε να βγεις λίγο έξω και να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει. Ωστόσο, για να μην τα έχεις ξανακάνει, πάει να πει ότι δεν σου αρέσουν ή απλά ότι δεν σου έχουν προκαλέσει την περιέργεια ούτε καν να τα δοκιμάσεις! Και πείτε ότι κάνετε κάτι διαφορετικό και όχι... συνηθισμένο! Πόσο πιθανό είναι να γνωρίσετε κάποιον που να είναι φυσιολογικός και όχι φρικιό, τύπου Ross Geller; Ελάχιστες! Ξέρετε ποιο είναι το μυστικό; Τα ψώνια! Πηγαίντε στο super-market, πηγαίντε σε πολυκαταστήματα και απλά έχετε τα ραντάρ σας ανοιχτά! Αφήστε δε, που από αυτά που θα ψωνίσει, θα μπορέσετε να σχηματίσετε και μία σχεδόν ολοκληρωμένη εικόνα!

4. Μια ματιά στον... καθρέφτη: Δεν εννοούμε να κοιτάζεστε με τις ώρες και να αυτοθαυμάζεστε, αυτό αν το κάνετε είστε άξια της μοίρας σας, αλλά να παρατηρήσετε την εμφάνισή σας. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες, τα περισσότερα ζευγάρια που είναι χρόνια μαζί και έχουν μία καλή σχέση, τείνουν να μοιάζουν ο ένας στον άλλο. Και δεν εννούμε σε χαρακτήρα αλλά ακόμα και εμφανισιακά. Εκτός του ότι παρουσιάζουν ίδιες λειτουργίες σε σχέση με τον μεταβολισμό ή με ψυχοσωματικά συμπτώματα, τείνουν να έχουν κοινά χαρακτηριστικά όπως μύτες, μέγεθος αυτιών ακόμα και... χέρια! Οπότε λοιπόν, παρατηρείστε τον εαυτό σας και ψάξτε για το... διδυμάκι σας!

Διαβάστε επίσης:

5 βασικά πράγματα που καμία γυναίκα δεν θέλει να ακούσει στο πρώτο ραντεβού!

Ετοιμάζεσαι για το πρώτο ραντεβού; 11 οδηγίες για να μην τα κάνεις θάλασσα!

Δεν μπορώ να τον ξεπεράσω. Είμαι 5 μήνες με αγωγή για κατάθλιψη.