Βρήκες τον άντρα της ζωής σου; 5 τρόποι να τον κρατήσεις για πάντα δικό σου

Βρήκες τον άντρα της ζωής σου; 5 τρόποι να τον κρατήσεις για πάντα δικό σου

Δεν είναι δύσκολη υπόθεση

Επικοινώνησε μαζί του
Η επικοινωνία είναι το κλειδί σε κάθε είδους σχέση. Μάθε τι τον κάνει χαρούμενο. Τι σκέφτεται και είναι προβληματισμένο; Τι μπορείς να κάνεις εσύ για να τον βοηθήσεις. Πώς αλλιώς θα δεθείς με κάποιον αν δεν εκφράσετε και οι δύο τα συναισθήματα σας και τις σκέψεις σας. Είναι μάλλον στο χέρι της γυναίκας να κάνει και το πιο εσωστρεφές αρσενικό να μιλήσει.

Προσπάθησε πάντα να βελτιώνεις τον εαυτό σου
Στην εποχή που οι περισσότεροι πασχίζουν να βελτιώσουν την εξωτερική τους εμφάνιση κάνε τη διαφορά. Δεν θα υπερασπιστούμε ποτέ ότι η εικόνα μας δεν είναι σημαντική ή πως δεν προσελκύει τους γύρω μας, αλλά όταν πάψει να συγκινεί η ομορφιά μας, πρέπει να αποδείξουμε ότι η προσωπικότητά μας είναι το ίδιο ξεχωριστή. Μία θεατρική παράσταση, βιβλία, πολιτιστικές εκδηλώσεις πρέπει να είναι στο πρόγραμμά σου για να μπορείς να κρατάς σε ενδιαφέρον την επικοινωνία σας.

Εκτίμησέ τον και δείξε το
Ακούγεται απλό, αλλά είναι δύσκολο. Οι περισσότεροι γύρω μας δεν εκτιμούν αυτά που οι άλλοι κάνουν για εκείνους καθώς τα θεωρούν δεδομένα. Εσύ κάνε το αντίθετο. Δείξε του πως εκτιμάς εκείνον και όσα κάνει για εσένα. Μην τον πάρεις για δεδομένο γιατί κάποια στιγμή θα έρθει κάποια άλλη να εκτιμήσει όσα δεν εκτίμησες και εκεί θα τον χάσεις.

Κάνε τη διαφορά
Ένας άντρας που σέβεται τον εαυτό του δίνει χρόνο σε μια γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της. Δείξε του λοιπόν ότι ασχολείσαι μόνο με ανθρώπους που σε σέβονται και σε εκτιμούν. Αυτός θα το εκτιμήσει περισσότερο από όλους και θα σε θεωρήσει ξεχωριστή.

Επιβράβευσέ τον
Ένας δυνατός και φιλόδοξος άντρας έχει στόχους και όνειρα για εκείνον. Κανένας άντρας (πίστεψε μας ΚΑΝΕΝΑΣ) δεν θέλει στο πλευρό του κάποια που να τον ρίχνει ψυχολογικά. Να είσαι υποστηρικτική πάντα και να τον ενθαρρύνεις να κυνηγάει τα θέλω του.

Διαβάστε ακόμη:

8 λόγοι για να... απενοχοποιήσεις την αυτοϊκανοποίηση!