Πως θα τον κρατήσεις για πάντα; Aπλα μην κάνεις αυτά τα 7 πράγματα στο κρεβάτι μαζί του

Πως θα τον κρατήσεις για πάντα; Aπλα μην κάνεις αυτά τα 7 πράγματα στο κρεβάτι μαζί του

Και οι άντρες θέλουν τον τρόπο τους

Για να κρατήσεις έναν άντρα δικό σου πρέπει να ξέρεις όσα πρέπει να του κάνεις και όσα δεν πρέπει να του κάνεις ΠΟΤΕ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με το δεύτερο και αφορά στην ερωτική σας ζωή:

1. Τα πολύ kinky πράγματα όπως ζεστά κεριά, χειροπέδες και μαστίγια μπορεί να είναι ερεθιστικά, αλλά πριν τα εντάξεις στο πρόγραμμα οφείλεις να τον προειδοποιείς. Οι άντρες δεν είναι μεγάλοι θαυμαστές των εκπλήξεων!

2. Μην κλάψεις. ΠΟΤΕ. Ούτε από χαρά, ούτε από συγκίνηση, ούτε από στεναχώρια που δεν έφτασες στην κορύφωση! Δεν θα ξέρουν πως να το διαχειριστούν και θα αισθανθούν κατώτεροι των περιστάσεων.


3. Πρόσεξε τα λόγια σου! Αν τον προσφωνήσεις με άλλο όνομα τη στιγμή της συνεύρεσης ή λίγο πριν ή λίγο μετά να ξέρεις ότι έχεις υπογράψει το τέλος της σχέσης σας. Οι άντρες είναι εγωιστές.

4. Μην σε πάρει ο ύπνος. Εκείνος δίνει τον καλύτερο του εαυτό και εσύ αποκοιμιέσαι σαν την ωραία κοιμωμένη; Καλύτερα να μην το ξεκινήσεις καθόλου αν υποψιάζεσαι ότι δεν θα μείνεις ξύπνια μέχρι το τέλος!

5. Πολλοί άντρες παραπονιούνται στις ημέρες μας ότι όλες οι γυναίκες πλέον το παίζουν δασκάλες! "Λίγο πιο αριστερά, λίγο πια δεξιά" και εκείνοι χάνουν τη συγκέντρωση τους σε σένα. Το χειρότερο που μπορείς να τους πεις είναι το "μου αρέσει όταν μου κάνουν...". "Ποιοι;" σκέφτονται εκείνοι και τους ξενερώνεις ακόμα περισσότερο. Μην το πεις ποτέ.

6. Δεν είναι καθόλου γλυκό αν τη στιγμή της πράξης προσπαθείς να πάρεις επιβεβαίωση για την ομορφιά ή το σώμα σου! Ερωτήσεις όπως έχω ωραίο... ;(συμπλήρωσε εσύ το κενό) και μάλιστα με συχνές επαναλήψεις δεν θα του φτιάξουν το κέφι! Το αντίθετο.

7. Ότι και να κάνεις, όσο παρασυρμένη νιώσεις από τη στιγμή μείνε μακριά από τα οπίσθιά τους. Δεν είναι η περιοχή που τους αρέσει να παίζεις. Μακριά και αγαπημένοι!

Διαβάστε ακόμη:

Εκ των έσω! 7 άντρες αποκαλύπτουν τις γυναικείες ατάκες που πληγώνουν τον εγωισμό τους