To body cream του αρώματός σου είναι πιο σημαντικό από ότι μπορεί να νομίζεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
To body cream του αρώματός σου είναι πιο σημαντικό από ότι μπορεί να νομίζεις

Διάβασε γιατί δεν πρέπει να το προσπερνάς

Το άρωμα –όπως έχουμε πει πολλές φορές- είναι κάτι το πολύ προσωπικό και ίσως το πιο luxurious beauty δώρο που κάνουμε στον εαυτό μας. Θέλουμε να μας αναγνωρίζουν από τη μυρωδιά μας και θέλουμε το άρωμά μας να… αφήνει το σημάδι του στην ατμόσφαιρα. Για να το πετύχουμε αυτό, πολλές φορές, ψεκάζουμε ξανά και ξανά, πολύ περισσότερο από ότι χρειάζεται και καταλήγουμε να σπαταλάμε τον πολύτιμο χυμό του στα ρούχα μας και την ατμόσφαιρα. Πως αλλιώς όμως θα μυρίσει ο κόσμος γύρω μας; Απλά αν χρησιμοποιήσουμε το body cream του αρώματός μας. Όχι, δεν είναι κάποιο κόλπο από τις εταιρίες καλλυντικών για να τινάξουν το budget σου στον αέρα! Οι κρέμες των αρωμάτων παίζουν το δικό τους, σημαντικό ρόλο στην εμπειρία του αρώματος.

image003 copy

Ναι μεν είναι ενυδατικές και μυρίζουν σαν το άρωμά μας όμως, κάνουν και κάτι ακόμα. Δημιουργούν μία βάση επάνω στην οποία το άρωμα «κάθεται» και έτσι μυρίζει εντονότερα και για περισσότερο. Έχουμε λοιπόν δύο σε ένα ενυδάτωση και ευωδιά και αν αυτό δεν είναι μία τέλεια συνταγή επιτυχίας τότε δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι. Αν λοιπόν μέχρι σήμερα αγόραζες μόνο το άρωμά σου, μάθε πως αξίζει να επενδύσεις και στην κρέμα του αρώματός σου και θα το καταλάβεις όταν θα αγοράσεις και θα φορέσεις αυτή την κρέμα. Τι απόλυτο success story που αποδεικνύει τα όσα είπαμε παραπάνω είναι οι body creams των αρωμάτων Mugler!

image006

Οι πωλήσεις της κρέμας σώματος Angel του οίκου Mugler έφτασαν και ξεπέρασαν αυτές του αρώματος (συμπεριλαμβανομένων και των refills στα fountains)! Είναι μία κρέμα μεταξένια, που ενυδατώνει βαθιά και μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί και αντί του αρώματος το καλοκαίρι, όταν θέλεις κάτι πιο light. Από τη στιγμή που ανοίγει η πολυτελής της συσκευασία, η μυρωδιά πλημμυρίζει τον χώρο και όταν πλέον γίνεται ένα με το δέρμα και το άρωμα από πάνω, τότε μιλάμε για μία πραγματικά ουράνια συμφωνία.

image007 copy copy

Ομοίως, η κρέμα του αρώματος Alien είναι από τα ξεκάθαρα best sellers. Το άρωμα Alien είναι ένα «φωτεινό» άρωμα που ακτινοβολεί. Η κρέμα του λοιπόν, ενυδατώνει σε βάθος, συμπληρώνει τον χυμό του αρώματος και τυλίγει την επιδερμίδα στο φως! Την κάνει να λάμπει μοναδικά ενώ τη θρέφει και οι γυναίκες που την αγοράζουν τη χρησιμοποιούν για καιρό πριν επισκεφθούν ένα Mugler Fountain για να ξαναγεμίσουν το μπουκάλι τους.

image009 copy

Τέλος, η νεότερη προσθήκη στην αρωματική οικογένεια του οίκου Mugler, το άρωμα Aura έχει και εκείνο μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης σώματος όμως η κρέμα έχει γίνει ανάρπαστη περισσότερο και από το ίδιο το άρωμα σε μερικά σημεία. Ο λόγος; Έχει την πιο ανάλαφρη υφή που μοιάζει με ευωδιαστό πέπλο. Τυλίγει το σώμα σε μία αόρατη «αγκαλιά» ευωδιάς και γίνεται οριακά εθιστική.

image012 copy

Όπως αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, η κρέμα του αρώματός σου μπορεί να ανάγει κάτι το τόσο απλό (και μερικές φορές βαρετό) όπως η ενυδάτωση του σώματος, σε πραγματική αρωματική εμπειρία γι᾽αυτό δεν πρέπει να την παραλείπεις ούτε να την προσπερνάς και οι αρωματικές οικογένειες των Angel, Alien και Aura του οίκου Mugler είναι η περίτρανη απόδειξη και το έναυσμα που ίσως χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις το πραγματικό αρωματικό σου ταξίδι.