Aura Eau Sensuelle: Η νέα προσθήκη στην αρωματική οικογένεια του Aura που πρέπει να γνωρίσεις

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Aura Eau Sensuelle: Η νέα προσθήκη στην αρωματική οικογένεια του Aura που πρέπει να γνωρίσεις

Ένα νέο, αισθησιακό άρωμα που θα λατρέψεις

Δεν έχουν περάσει παραπάνω από 3 χρόνια από τότε που το άρωμα Aura του οίκου Mugler ήρθε στη ζωή μας και έδωσε άλλον… αέρα στην καθημερινότητά μας. Έγινε ανάρπαστο από την πρώτη στιγμή και μέσα στο πολυτελές μπουκάλι του, βρήκαμε έναν νέο τρόπο να εκφράσουμε τον δυναμισμό και την ευαισθησία μας. Ο οίκος όμως και ο ίδιος ο Thierry Mugler θέλησε να βάλει και τον αισθησιασμό σε αυτή την αρωματική εξίσωση και έτσι γεννήθηκε το Aura Eau Sensuelle.

image002

Στην καρδιά του αρχικού Aura η γυναίκα προσπαθεί να εξιτάρει τις αισθήσεις της. Με το Sensuelle Eau de Parfum η γυναίκα θέλει να μεταμορφωθεί σε ένα αισθησιακό πλάσμα! Το νέο αυτό άρωμα αποκαλύπτει μία άλλη πτυχή της γυναίκας, έναν σαρκικό και αρχέγονο αισθησιασμό. Αιθέριο και συναρπαστικό, το νέο Aura Eau Sensuelle αναμειγνύει την οσφρητική φρεσκάδα με αυτόν ακριβώς τον σαρκικό αισθησιασμό και το καταφέρνει συνδυάζοντας τρεις «καρδιές» που χτυπούν σε συγχρονισμό.

image004 copy

Η λουλουδένια καρδιά είναι το πρώτο «κύμα» που κάνει το δέρμα να ανατριχιάζει. Η κρεμώδης, φρέσκια γαρδένια συνδυάζεται με άλλα λευκά λουλούδια και ολοκληρώνεται με την κανέλλα σε μία αρωματική συμφωνία που δεν μοιάζει με άλλες.

image008
image007 copy copy copy

Η ενστικτώδης καρδιά είναι και η υπογραφή του Aura. Συνδυάζει το οσφρητικό πεδίο με τα ζωώδη ένστικτα μέσα από μία γενναία δόση από Tiger Liana. Το μυστηριώδες αυτό υλικό προέρχεται από μία κινέζικη ρίζα που αποτελεί ένα από τα επτασφράγιστα μυστικά του οίκου και ενισχύεται από νότες καπνού, αμυγδάλου και καραμέλας. Τέλος, η ζωώδης καρδιά είναι δυναμική και σαρκική και στον πυρήνα της βρίσκεται το white musk. Οι ζεστές και φρουτένιες νότες του αναμειγνύονται με το σανδαλόξυλο από τη Σρι Λάνκα και αφήνουν πίσω τους ένα απίστευτα θηλυκό πέπλο γεμάτο αισθησιασμό. Πρόκειται λοιπόν για ένα λουλουδένιο άρωμα που κατατάσσεται εύκολα και στην κατηγορία των musk και φέρει την υπογραφή των Marie Salamagne, Daphné Bugey, Christophe Raynaud και Amandine Marie. Πως θα γινόταν άλλωστε ένα τόσο πολύπλοκο, διαφορετικό και συναρπαστικό αρωματικό αριστούργημα να γεννηθεί μόνο από ένα μυαλό;

Αν ακόμα δεν έχεις γνωρίσει το Aura Eau Sensuelle του οίκου Mugler όμως δεν ξέρουμε γιατί κάθεσαι ακόμα. Σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα κατάστημα notos για να βυθιστείς στον αισθησιασμό του!