Αυτές οι μπάρες πρωτεΐνης δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου!

Αυτές οι μπάρες πρωτεΐνης δεν πρέπει να λείπουν ποτέ από την τσάντα σου!

Το «μυστικό» για να συνδυάσεις ισορροπημένη διατροφή και δραστήριο τρόπο ζωής

Όπως κάθε σύγχρονη γυναίκα, έτσι και εσύ τρέχεις διαρκώς! Είσαι από το πρωί στο δρόμο για να ολοκληρώσεις εγκαίρως τις υποχρεώσεις σου, αλλά και να προλάβεις τις αγαπημένες σου δραστηριότητες που σε συναρπάζουν. Προκειμένου, λοιπόν, να έχεις πάντα ενέργεια για να μπορείς να ανταποκριθείς στο «φορτωμένο» σου πρόγραμμα, πρέπει να καταναλώνεις τα κατάλληλα σνακ.

Οι μπάρες είναι η πρώτη επιλογή κάθε πολυάσχολης γυναίκας. Είναι η πιο πρακτική λύση για όλες όσες είμαστε on the go διαρκώς, καθώς μπορούμε να τις έχουμε πάντα στην τσάντα μας.

Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να κάνουμε την κατάλληλη επιλογή, προκειμένου να βρούμε εκείνες που θα «καλύπτουν» τις ιδιαίτερες διατροφικές μας ανάγκες και θα μας προσφέρουν τα συστατικά που έχουμε ανάγκη. Πόσω μάλλον όταν τρέχουμε, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά.

Το «μυστικό» για να συνδυάσεις ισορροπημένη διατροφή και δραστήριο τρόπο ζωής

Πώς, λοιπόν, θα ξεκινήσεις δυναμικά την ημέρα σου; Εμείς ανακαλύψαμε την πιο γευστική επιλογή, που είναι ιδανική για όσες προσέχουν τη διατροφή τους και τη γραμμή τους. Τα καλά νέα είναι ότι τώρα μπορούμε να συνδυάσουμε και τα δύο, χάρη στις νέες μπάρες Nature Valley Protein.

Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινάμε, αλλά και για να συνεχίζουμε δυναμικά την ημέρα μας! Γιατί; Γιατί είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη, η οποία είναι απαραίτητη για τον οργανισμό μας, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της κανονικής κατάστασης των οστών. Πιο συγκεκριμένα, κάθε μπάρα περιέχει 10 γραμμάρια πρωτεΐνης, που σημαίνει ότι καλύπτει το 20% της ημερήσιας ανάγκης μας σε πρωτεΐνη.

Το καλύτερο είναι ότι δεν είναι μόνο ένα σνακ από φυσικά συστατικά, αλλά και μία εξαιρετικά γευστική επιλογή. Έτσι, θα σε βοηθήσει να ακολουθήσεις ένα ισορροπημένο πρόγραμμα, χωρίς καν να προσπαθήσεις. Και αυτό διότι οι μπάρες Nature Valley Protein κυκλοφορούν σε τρεις λαχταριστές γεύσεις, με τις οποίες θα «κολλήσεις».

mpares valley 2

Τι προτιμάς, λοιπόν, αλμυρή καραμέλα, σοκολάτα ή καρύδα;

Αν είσαι fan της σοκολάτας, τότε οι Protein Peanut & Chocolate που είναι φτιαγμένες με αγνά συστατικά, όπως αράπικα φιστίκια, λαχταριστή σοκολάτα και φυστικοβούτυρο θα σε γεμίσουν ενέργεια για να είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την επόμενή σου περιπέτεια.

mpares valley peanut 3

Αν πάλι, λατρεύεις πιο ιδιαίτερες γεύσεις, όπως η αλμυρή καραμέλα ή η καρύδα, τότε δεν θα απογοητευτείς. Κάνε ένα ευχάριστο διάλειμμα με τις μπάρες Protein Salted Caramel Nut, με αράπικα φιστίκια, αμύγδαλα και αλατισμένη καραμέλα που θα σε βοηθήσουν να νιώθεις ευεξία όλη την ημέρα.

MPARES VALLEY SALTED 4

Το καλύτερο; Δεν περιέχουν γλουτένη, που σημαίνει ότι είναι κατάλληλες ακόμη και για όσες ακολουθούν μία εξειδικευμένη διατροφή.

Βάλε στην τσάντα σου την επιλογή που προτιμάς, για να απολαμβάνεις πάντα ένα γευστικό σνακ! Πες «αντίο» στην κούραση και γέμισε την ημέρα σου με ακόμη περισσότερες συναρπαστικές δραστηριότητες, εμπειρίες και περιπέτειες που σε ενθουσιάζουν!

Μην ξεχνάς ότι, από την Nature Valley κυκλοφορούν πολλές ακόμη επιλογές, όπως οι Nature Valley Crunchy και οι νέες Sweet & Salty Nut! Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να βρεις εδώ.