Αυτά είναι τα λαχταριστά σνακ που αξίζει να φας για να έχεις ενέργεια όλη μέρα!

Αυτά είναι τα λαχταριστά σνακ που αξίζει να φας για να έχεις ενέργεια όλη μέρα!

It’s #snacktime κορίτσια!

Οι διατροφολόγοι με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, επισημαίνουν πόσο σημαντικό είναι η διατροφή μας να αποτελείται από πολλά μικρά γεύματα, ώστε να λαμβάνουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε. Οι καθημερινές προκλήσεις, το «αέναο» τρέξιμο στο δρόμο, τη γραφείο, το επείγον ραντεβού και στη συνέχεια, το εξαντλητικό δίωρο στο γυμναστήριο, δεν σου αφήνουν την πολυτέλεια του χρόνου, να προετοιμάσεις τα απαραίτητα γεύματα για ένα τόσο απαιτητικό 24ωρο.

Πολλές φορές το στομάχι σου «παραπονιέται» αλλά δεν είχες κάποια επιλογή, με αποτέλεσμα να τρέφεσαι «άτσαλα» ή στη χειρότερη να υπομένεις την πείνα μέχρι να επιστρέψεις στο σπίτι. Πλέον, η λύση θα βρίσκεται πάντα μέσα στη θήκη της τσάντας σου! Η Nature Valley έχει δημιουργήσει την ιδανική σειρά από μπάρες, που κατευνάζουν τη λιγούρα σου. Τώρα, η κάθε στιγμή σου θα έχει και από μία μοναδική γεύση, τη μοναδική γεύση του σνακ που είναι ειδικά φτιαγμένο για να είναι πάντα δίπλα σου!

SNACK OLI MERA 1

Οι μπάρες της Nature Valley θα γίνουν ο σύμμαχος σου, όταν η καθημερινότητα δοκιμάζει τις αντοχές σου. Αν είσαι από εκείνες που μέχρι πρόσφατα… σνόμπαραν τις μπάρες, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη γιατί μόλις τις δοκιμάσεις, στοιχηματίζουμε πως θα εκπλαγείς ευχάριστα.

Στις Nature Valley Crunchy, κάθε συσκευασία εμπεριέχει δύο τραγανές μπάρες, που σημαίνει πως βάζοντας μία στην τσάντα σου, φεύγοντας από το σπίτι έχεις ήδη μεριμνήσει για δύο μικρά ενδιάμεσα γεύματα. Οι επιλογές είναι πολλές, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δοκιμάσεις μέχρι να καταλήξεις σε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου. Η βάση με φυσικά συστατικά αποτελείται από βρώμη 100% ολικής άλεσης και μπορείς να τη βρεις στους εξής τέσσερις συνδυασμούς: Μέλι, κράνμπερι, μαύρη σοκολάτα και μήλο. Χωρίς τεχνητά αρώματα, χρωστικές ουσίες συντηρητικά ή λακτόζη, οι Crunchy μπάρες της Nature Valley είναι η πιο γρήγορη και φυσική επιλογή, κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι τόσο λαχταριστές και χορταστικές που… δεν θα βλέπεις την ώρα για το επόμενο σνακ.

SNACK OLI MERA 2

Αν είσαι από εκείνες που τα γεύματα τους «περνάνε» από το γλυκό στο αλμυρό και πίσω και ψάχνεις κάτι ακόμη πιο… extra, δεν έχεις παρά να στραφείς στις Sweet & Salty Nut. Εδώ η βρώμη συναντάει το φιστίκι και το αμύγδαλο. Με πραγματική μαύρη σοκολάτα ή φυστικοβούτυρο, δημιουργούν ένα λαχταριστό σνακ, πλούσιο σε φυτικές ίνες και ακόμη πλουσιότερο σε γεύση. Είναι συναρπαστικά νόστιμες και το απαραίτητο «αξεσουάρ» για σένα που θέλεις κάτι γλυκό αλλά και αλμυρό ταυτόχρονα.

SNACK OLI MERA 3

Πριν και μετά το γυμναστήριο, ο οργανισμός σου χρειάζεται τα απαραίτητα στοιχεία για να αντεπεξέλθει τη σκληρή προπόνηση και να καταφέρει να ανακάμψει έπειτα από αυτή. Οι απαιτήσεις για ενέργεια αυξάνονται, αλλά οι μπάρες πρωτεΐνης Nature Valley Protein, είναι το έπαθλο για να επιβραβεύσεις τον πιο fit και δραστήριο εαυτό σου. Η κάθε μπάρα περιέχει 10g πρωτεΐνης, το απαραίτητο δηλαδή 20% της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλει στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της κανονικής κατάστασης των οστών, ενώ ενδείκνυνται για δίαιτες απαλλαγμένες από τη γλουτένη. Φτιαγμένα από αγνά, φυσικά συστατικά θα γίνουν συνοδοιπόρος σου στην περιπέτεια, ενώ αποτελούν και ένα πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσεις δυναμικά τη μέρα σου!

SNACK OLI MERA 4

Την επόμενη φορά που θα βρίσκεσαι κολλημένη στην κίνηση, θα κάνεις πεζοπορία στο δάσος, ή θα τρέχεις με το ποδήλατό σου στους δρόμους της πόλης, ρίξε μία ματιά στην τσάντα σου. Εκεί βρίσκεται η υπενθύμιση που χρειάζεσαι για να θυμηθείς πως, κάθε στιγμή όσο πιεστική και αν είναι μπορεί να γίνει μία καλή αφορμή για ένα γευστικό σνακ! Οι λαχταριστές μπάρες της Nature Valley σου προσφέρουν τόσους πολλούς και λαχταριστούς λόγους, που δεν θα μπορείς να τους παραβλέψεις. It’s #snacktime κορίτσια!