Το νέο σπίτι της JLo και του Alex Rodriguez είναι ο επίγειος παράδεισος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το νέο σπίτι της JLo και του Alex Rodriguez είναι ο επίγειος παράδεισος

Κάπως έτσι δικαιολογείται και η τιμή του

Μπορεί η JLo να ισχυρίζεται ότι εξακολουθεί να είναι η «Jenny from the Block», αλλά η Jennifer Lopez έχει φτάσει πολύ μακριά από την πατρίδα της στο Bronx, κρίνοντας από την τελευταία αγορά ακινήτου. Η 51χρονη και ο αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez φέρεται να έχουν καταφέρει να ρίξουν 30,4 εκατομμύρια λίρες (40 εκατομμύρια δολάρια) σε ένα νέο ακίνητο που βρίσκεται στο Star Island του Μαϊάμι, και οι λεπτομέρειες του νέου σπιτιού τους θα σε κάνουν να τρελαθείς.

Σύμφωνα με το TMZ, η παραθαλάσσια ιδιοκτησία μοιάζει περισσότερο με ένα θέρετρο, που βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό χώρο για μεγιστάνες επιχειρήσεων και διασημότητες, όπως η Gloria Estefan, ο Shaquille O'Neal, ακόμη και ο πρώην φίλος της Jennifer, Sean Combs. Μέσα σε μια έκταση 12,192 τετραγωνικών μέτρων, το αρχοντικό διαθέτει δέκα υπνοδωμάτια, 12 μπάνια και μια απίστευτη πισίνα με φοίνικες που θα είναι ιδανική για τους Jennifer, Alex και τα παιδιά τους Max, Emme, Natasha και Ella, από προηγούμενες σχέσεις.

Άλλες απίστευτες ανέσεις περιλαμβάνουν αίθουσα κρασιών, βιβλιοθήκη και κουζίνα σεφ βιομηχανικού στιλ, οπότε είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί αποφάσισαν να το κάνουν. Το ακίνητο δεν απέχει πολύ από το σπίτι της Jennifer και του Alex στο Coral Gables, οπότε δεν είναι σαφές εάν σκοπεύουν να μετεγκατασταθούν ή απλώς να το αγοράσουν ως επένδυση. Η οικογένεια απομονώθηκε στο σπίτι στο Μαϊάμι καθ' όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορανοϊού, το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο ενάμισι στρεμμάτων και αγοράστηκε από τον Alex το 2013.

Η επένδυσή τους αυτή έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά που το ζευγάρι αποφάσισε να πουλήσει την όμορφη παραθαλάσσια ιδιοκτησία του στο Μαλιμπού για 6,1 εκατομμύρια λίρες (8 εκατομμύρια δολάρια), λιγότερο από δύο χρόνια μετά την αγορά του.

Δες το νέο ακίνητο και θα καταλάβεις γιατί μιλάμε για επίγειο Παράδεισο.