Raffia rainbow: Το νέο summer deco trend που ομορφαίνει τους τοίχους μας

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Raffia rainbow: Το νέο summer deco trend που ομορφαίνει τους τοίχους μας

Η bohemian αισθητική στον χώρο μας μπορεί να φέρει την ελπίδα ενός «ουράνιου τόξου».

Τα βλέπεις στο Pinterest και τα ζηλεύεις. Ε λοιπόν είναι η νέα deco mania που θυμίζει και μυρίζει καλοκαίρι. Το Raffia rainbow trend ήρθε για να μείνει γιατί με τα σχέδια του ομορφαίνει τον χώρο μας.

Ίσως δεν ήξερες ότι ονομάζονται έτσι, ίσως πιστεύεις πως είναι ένα καλοκαιρινό στυλ που προτιμάμε μόνο συγκεκριμένη περίοδο του έτους. Σε όλα όχι! Πρόκειται για γήινες συνθέσεις που μπορείς να φτιάξεις ακόμη και μόνη σου και ν' αποτελέσουν το δικό σου, ολόδικό σου έργο τέχνης τόσο για τον κήπο όσο και για το δωμάτιό σου. Μιλάμε για την απόλυτη bohemian αισθητική που ταιριάζει όλες τις εποχές και σε όλα τα σπίτια!

Τι είναι Raffia rainbow trend

Το raffia rainbow είναι μια κατασκευή από σπάγκους ή σχοινιά που σου δίνει την αίσθηση του σχήματος ενός ουράνιου τόξου. Μπορείς να το φτιάξεις με γήινα υλικά και να τα βάψεις με όποιο χρώμα θέλεις.


https://www.instagram.com/p/B_73PxyHHbW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Δεν είναι καταπληκτικά;

Μπορείς να φτιάξεις με τη συγκεκριμένη λογική του ουράνιου τόξου πολλά σχέδια για κάθε περίσταση. Από διακοσμητικά για το σπίτι μέχρι σκουλαρίκια και κοσμήματα. Μην το φοβηθείς. Οι χειροτεχνίες είναι η ωραιότερη ασχολία μας και πόσο μάλλον όταν μπορούν να αλλάξουν τόσο τον χώρο όσο και την εμφάνισής μας...

Θέλεις κι άλλες κατασκευές; Τι θα έλεγες να φτιάξεις ένα rustic καναπεδάκι για το μπαλκόνι σου από παλέτες; Δες εδώ πόσο εύκολα μπορεί να κατασκευαστεί rustic καναπεδάκι για το μπαλκόνι σου από παλέτες; Δες εδώ πόσο εύκολα μπορεί να κατασκευαστεί

Η καραντίνα μάς έμαθε να είμαστε δημιουργικές. Μας έμαθε να τολμάμε να κατασκευάσουμε ό,τι μας αρέσει γιατί έχουμε πια γίνει οι καλύτερες DIYers. Αν σου αρέσουν αυτά τα γήινα ουράνια τόξα, πάτα το play στο video που ακολουθεί για να δεις πόσο εύκολα μπορείς κι εσύ να το φτιάξεις.



Και επειδή οι ιδέες δε σταματούν ποτέ, στη gallery που ακολουθεί έχω συλλέξει μερικά σχέδια που είμαι σίγουρη πως θα λατρέψεις!