Αυτό το κομψό ποδήλατο γυμναστικής μοιάζει με μινιμαλιστικό γλυπτό (video)

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Αυτό το κομψό ποδήλατο γυμναστικής μοιάζει με μινιμαλιστικό γλυπτό (video)

 Όπως και να το δεις είναι τόσο εντυπωσιακό που σίγουρα δεν μπορεί ν' αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν αγαπάς την ποδηλασία, σίγουρα θα ξετρελαθείς με αυτό το υπερσύγχρονο ποδήλατο γυμναστικής που μοιάζει σαν να έχει έρθει από το μέλλον!

Θα μπορούσε να είναι ένα έργο τέχνης που θα κοσμεί το σαλόνι σου, όπως επίσης κι ένα όργανο γυμναστικής που μπορεί αποτελεί μέρος της προσωπικής σου αίθουσας γυμναστικής. Όπως και να το δεις είναι τόσο εντυπωσιακό που σίγουρα δεν μπορεί ν΄αφήσει κανέναν ασυγκίνητο.

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις καύσης λίπους που θα κάνεις εύκολα στο σπίτι

Σε συνεργασία με την Adriano Design, η ιταλική μάρκα ποδηλασίας Elite δημιούργησε το Fuoripista - ένα διαδραστικό στατικό ποδήλατο με την αισθητική των επίπλων υψηλής ποιότητας-. Κατασκευασμένο από εξευγενισμένα υλικά όπως ξύλο φλαμουριάς, γυαλί, αλουμίνιο, χάλυβα και δέρμα, κάθε ποδήλατο Fuoripista είναι χειροποίητο για να μοιάζει περισσότερο με ένα κομμάτι σύγχρονης τέχνης.


https://www.instagram.com/p/CQN_-iIqA44

Αλλά είναι κάτι περισσότερο από ένα showpiece! Το Fuoripista μπορεί να παρακολουθεί την απόδοσή σου, να σε καθοδηγεί σε πραγματικά και εικονικά μαθήματα ποδηλασίας μέσα στο σπίτι, ενώ μπορεί να σου προσφέρει ακόμη και την επιλογή να συνδεθείς σε μια κοινότητα αναβατών ώστε να γυμνάζεσαι μαζί τους ταυτόχρονα.



Δες πόσο απίστευτο -σχεδιαστικά- είναι...