Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις δίπλα στον George και την Amal Clooney (αν το σηκώνει η τσέπη σου)

Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις δίπλα στον George και την Amal Clooney (αν το σηκώνει η τσέπη σου)

Το σπίτι που πωλείται δίπλα στην υπερπολυτελή κατοικία του διάσημου ζευγαριού ανέρχεται στα 3.000.000 δολάρια. Το αντέχει η στέπη σου;

Αν διαθέτεις 4,95 εκατομμύρια δολάρια, τότε ίσως μπορείς να ζήσεις δίπλα στους Clooney.

Μια υπερπολυτερής κατοικία δύο υπνοδωματίων, 3 μπάνιων και πολλών ανέσεων που δε χωράει ο νους σου,στον 18ο όροφο της οδού 100 E. 53rd St. βρίσκεται τώρα προς πώληση, ακριβώς δίπλα στο σπίτι του George και της Amal Cloone.

dobrev spiti

Το European style σπίτι της Nina Dobrev είναι ένας επίγειος παράδεισος

«Το σπίτι σχεδιάστηκε σχολαστικά από τον ιδιοκτήτη του για να αποτελέσει ένα μέρος για να συγκεντρώνονται τα μέλη μιας οικογένειας μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς τους», δήλωσε στην The Post ο κτηματομεσίτης Caleb Nickels, ο οποίος εκπροσωπεί το ακίνητο. «Ο νύν ιδιοκτήτης συνεργάστηκε εκτενώς με έναν κορυφαίο σχεδιαστή εσωτερικών χώρων για να τονίσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του σπιτιού», συνέχισε στη δήλωσή του.

george clooney spiti2

Σύμφωνα με την Page Six, το 2016, ο George και η Amal Clooney αγόρασαν ένα διαμέριασμα στο ίδιο κτίριο. «Το διάσημο ζευγάρι δεν αγόρασε το ρετιρέ, αλλά επέλεξε μια κατοικία σ' έναν από τους ψηλότερους ορόφους του κτηρίου», είχε δηλώσει εκπρόσωπος του ζευγαριού εκείνη την εποχή. Το σπίτι εκτείνεται σε σχεδόν 600 τετραγωνικά μέτρα, μια κατοικία με πολύ φως και αμέτρητες ανέσεις, όπως σάουνα και χαμάμ, αίθουσες γιόγκα και πιλάτες.

Να θυμίσουμε πως και η Cindy Crawford μαζί με τον σύζυγός της, Rande Gerber, αγόρασαν επίσης μια κατοικία πάνω από τους Clooney το 2017.

Δες το εκπληκτικό σπίτι που πωλείται δίπλα στους Clooney. Τι λες; Αξίζει τα λεφτά του;

Πηγή φωτογραφιών: nypost.com

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

Η βίλα που γυρίστηκε το «House of Gucci» ενοικιάζεται μέσω Airbnb! Τι λες; Ετοιμάζεις βαλίτσες;