10 ιδέες για να διακοσμήσεις το εορταστικό σου τραπέζι και να εντυπωσιάσεις

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 ιδέες για να διακοσμήσεις το εορταστικό σου τραπέζι και να εντυπωσιάσεις

Ας υποδεχτούμε τη νέα χρονιά με στυλ και κομψότητα ακόμα και στο τραπέζι μας!

Άλλη μια δύσκολη χρονιά φτάνει στο τέλος της και δε βλέπουμε την ώρα να την αποχαιρετήσουμε, εύχοντας το νέο έτος να μας φέρει αισιοδοξία και χαμόγελα!

Το 2021 ήταν αναμφίβολα μια από τις πιο δύσκολες χρονιές της ζωής μας με την πανδημία του κορονοϊού να γεμίζει ανασφάλεια ανατρέποντας την καθημερινότητά μας, έτσι όπως τη γνωρίζαμε ως τώρα, τουλάχιστον!

Έτσι όπως με μεγαλοπρέπεια και φινέτσα στολίσαμε το σπίτι μας τα Χριστούγεννα, με την ίδια διάθεση θέλουμε να υποδεχτούμε το 2022, ξεκινώντας από το τραπέζι μας.

diakosmisi3

5 ιδέες που θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο σπίτι σου

Κι επειδή πέρσι μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να μας εμπόδισαν να οργανώσουμε μεγάλα και ανοικτά ρεβεγιόν, φέτος θέλουμε να μαζευτούμε οικογενειακά και να γιορτάσουμε όπως παλιά με τους αγαπημένους μας ανθρώπους γύρω από το εορταστικό τραπέζι!


https://www.instagram.com/p/CWYSZddjB26/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιλογή των αντικειμένων επάνω στο τραπέζι είναι η αγαπημένη μου διαδικασία! Πάντα μου αρέσει να διαλέγω τα αγαπημένα μου σερβίτσια, να κάνω ένα mix & match σε χρώματα και σχέδια και να τα τοποθετώ στο τραπέζι με την κατάλληλη διακόσμηση. Τo art de la table κάθε χρόνο θέλω να είναι διαφορετικό, ξεχωριστό!

Φέτος είναι μια καλή ιδέα να αγοράσεις μερικά αγαπημένα σου πιάτα ή ποτήρια και να τα συνδυάσεις με τα παλιά που έχεις ήδη στο ντουλάπι! Το εορταστικό τραπέζι του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν σηματοδοτεί πάντα την καινούρια αρχή. Ας της δώσουμε την μεγαλοπρέπεια που χρειάζεται!

Στη gallery που ακολουθεί έχω συγκεντρώσει 10 υπέροχα table settings για να εμπνευστείς για τη διακόσμηση του δικού σου πρωτοχρονιάτικου τραπεζιού!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Christmas trends 2021: 4 στυλ για να κάνεις το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου να ξεχωρίζει

Μπες σε Christmas mood: 7 στολισμένα σαλόνια που θέλουμε να αντιγράψουμε αμέσως