Τα Χριστούγεννα εισβάλλουν και στην κουζίνα σου! 13 ιδέες για να της δώσεις εορταστικό mood

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Τα Χριστούγεννα εισβάλλουν και στην κουζίνα σου! 13 ιδέες για να της δώσεις εορταστικό mood

Η υπέροχη διακόσμηση της κουζίνας σου μπορεί να σου δώσει χαρά ακόμη κι όταν μαγειρεύεις... τη γαλοπούλα! Τα Χριστούγεννα είναι παντού...

 

Καθώς είναι η καρδιά του σπιτιού μας, η κουζίνα αποτελεί τον χώρο όπου περνάμε ένα πολύ μεγάλο μέρος του χρόνου μας, πόσο μάλλον τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Ωστόσο, χρόνο με το χρόνο, το δωμάτιο που αγαπάμε πιο πολύ λόγω της δημιουργικής αύρας που αποπνέει (ναι, εκεί ο μαγειρικός μας οίστρος βρίσκεται στα καλύτερά του), κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου ξεχνιέται όταν πρόκειται για την υλοποίηση του σχεδίου «στολισμός».

spiti2

Κάνεις ρεβεγιόν αλλά δεν έχεις χώρο στο σπίτι; Υπάρχει λύση!

Φέτος, όμως, θέλουμε τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά! Πώς; Χάρη στις προσεγμένες και άκρως ευφάνταστες ιδέες μας, η κουζίνα μπορεί να στολιστεί με τον πιο υπέροχο τρόπο και να εναρμονιστεί με το υπόλοιπο χριστουγεννιάτικο σκηνικό που επικρατεί στο σπίτι μας!


https://www.instagram.com/p/CHoUaHYgtVT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H κουζίνα μας θέλουμε αυτά τα Χριστούγεννα να αγγίζει την τελειότητα! Από διακοσμητικά στεφάνια μέχρι ιδέες για χριστουγεννιάτικα φωτιστικά.... Γι' αυτό συγκέντρωσα 13 υπέροχες φωτογραφίες που θα σου δώσουν έμπνευση για να στολίσεις και να διαμορφώσεις τη δική σου κουζίνα, έτσι ώστε να ...μη μείνει παραπονεμένη!



Αυτές οι απλές χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης ομορφαίνουν τον χώρο σου χωρίς καμία ταλαιπωρία! Δες και μόνη σου τι εννοώ και «ξεπατήκωσε» ιδέες άφοβα!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα Χριστούγεννα αγαπούν τα στεφάνια! Οι ωραιότερες ιδέες για να φτιάξεις το δικό σου

7 χριστουγεννιάτικα art de la table για να κάνεις το τραπέζι σου τον πρωταγωνιστή του ρεβεγιόν