Κάνεις ρεβεγιόν αλλά δεν έχεις χώρο στο σπίτι; Υπάρχει λύση!

Κάνεις ρεβεγιόν αλλά δεν έχεις χώρο στο σπίτι; Υπάρχει λύση!

Μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ακόμη πιο άνετο κάθε δωμάτιου του σπιτιού.

H περίοδος των εορτών συνεπάγεται με πολλά οικογενειακά τραπέζια, φιλικές μαζώξεις σε σπίτια και Χριστουγεννιάτικα parties σε κλειστό κύκλο. Όπως καταλαβαίνεις κι εσύ αυτό προϋποθέτει να έχεις ένα αρκετά ευρύχωρο σπίτι ή έστω άνετο σαλόνι που θα μπορεί να φιλοξενήσει αξιοπρεπώς τους καλεσμένους σου.

Τα περισσότερα σπίτια αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον αποθηκευτικό χώρο. Αν το δικό σου ανήκει σε αυτήν την κατηγορία μπορείς να το αντιμετωπίσεις ακολουθώντας μερικά έξυπνα tips.

Τα καλά νέα είναι πως ακόμη κι αν μένεις σε οικία λίγων τετραγωνικών, μπορείς να κάνεις εύκολα μεγαλύτερο τον χώρο σου και να διοργανώσεις αργότερα το πιο αξέχαστο εορταστικό party.



Θες να κάνεις party αλλά δεν έχεις χώρο; Απλοί τρόποι για να τον δημιουργήσεις

via GIPHY

#1 Εάν έχεις πτυσσόμενη τραπεζαρία, μίκρυνε το τραπέζι σου για να εξοικονομήσεις χώρο. Τοποθέτησε εκεί έναν μικρό μπουφέ καθώς και όλα τα ποτά. Οι καλεσμένοι σου θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ό,τι τους αρέσει και όλα θα δείχνουν τακτοποιημένα.

#2 Αφαίρεσε όλες τις καρέκλες από το χώρο. Μια καλή εναλλακτική είναι να επενδύσεις σε μερικά μικρά σκαμπό ή μεγάλες μαξιλάρες.

#3 Απομάκρυνε το τραπέζι της κουζίνας. Συχνά οι καλεσμένοι καταλήγουν να απομονώνονται εκεί, χαλώντας το κλίμα που επικρατεί στο party.

#4 Εκμεταλλεύσου τον χώρο κάτω από τη σκάλα σου βάζοντας φωτάκια, ράφια, συρτάρια ή δημιουργώντας μία αυτοσχέδια γωνιά που θα λειτουργεί ως bar.

#5 Eπένδυσε σε διακοσμητικά που έχουν άποψη αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν και αποθηκευτικούς χώρους.

#6 Μπορείς να γλιτώσεις χώρο δημιουργώντας σε διάφορες γωνιές του σπιτιού ραφάκια και τοποθετώντας πάνω ό,τι θέλεις.

#7 Εάν η κουζίνα σου είναι μικρή και δεν υπάρχει χώρος για τραπεζαρία, μια νησίδα μπορεί να λειτουργήσει πολύ αποτελεσματικά ως πάγκος εργασίας, ως τραπέζι φαγητού, αλλά και ως επιπρόσθετος αποθηκευτικός χώρος.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

toilet paper roll christmas

Ο πιο εύκολος και fun τρόπος για να δημιουργήσεις χάρτινα χριστουγεννιάτικα δεντράκια



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θα παγώσεις τα κρασιά σου σε χρόνο Dt

Πακετάρεις τα χριστουγεννιάτικα δώρα; 5 tips για να το κάνεις σωστά like a pro