Good news! Πωλείται το διπλανό σπίτι απ' όπου γυρίστηκε η εμβληματική ταινία «Love Actually»

Ιωάννα Τζανή
Good news! Πωλείται το διπλανό σπίτι απ' όπου γυρίστηκε η εμβληματική ταινία «Love Actually»

Πωλείται έναντι 3,25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τι θα έλεγες να γινόσουν γειτόνισσα εκείνων που μένουν στο ροζ σπίτι όπου γυρίστηκε η πιο διάσημη σκηνή της ταινίας «Love Actually»; Ακούγεται υπέροχο και αν είσαι εκατομμυριούχα, είναι εφικτό!

Έχουμε συναρπαστικά νέα, αφού το σπίτι που βρίσκεται δίπλα από το αρχοντικό της Keira Knightly - το οποίο θυμάσαι σίγουρα αν έχεις δει το «Love Actually, μία από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών - είναι προς πώληση!

japandi1

Japandi: Το νέο deco trend που προάγει το neutral και την απλότητα μέσα στο σπίτι μας

Οι fans της εορταστικής ρομαντικής κομεντί θα θυμούνται σίγουρα ότι το σπίτι της «Juliette» είναι ροζ. Το διπλανό σπίτι είναι επίσης υπέροχο, αλλά σε άλλη απόχρωση. Είναι μαύρο και εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά για όχι λιγότερο από 3,25 εκατομμύρια δολάρια.



Αυτό το παλιό σπίτι βρίσκεται στο διάσημο και γραφικό St Luke's Mews του Notting Hill και έχει ανακαινιστεί με άκρως μοντέρνο τρόπο. «Αυτό το αρχιτεκτονικά επανασχεδιασμένο σπίτι βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο διάσημο ροζ σπίτι όπου ο Mark – τον ​​οποίο υποδύεται ο Andrew Lincoln – εξομολογείται την αγάπη του στην Juliet, δηλαδή την Keira Knightley», λέει η Chelsea Whelan, συνεργάτιδα στο γραφείο του Knight Frank στο Notting Hill.

Και συνεχίζει:

«Σχεδιασμένο από αρχιτέκτονες του Andy Martin, το ασπρόμαυρο εξωτερικό του ακινήτου έρχεται σε αντίθεση με το όμορφο ροζ σπίτι της διπλανής πόρτας και προσφέρει μία σύγχρονη αντίληψη για ένα παραδοσιακό αρχοντόσπιτο. Το φως σε όλο το σπίτι των τριών υπνοδωματίων αποτυπώνεται δημιουργικά μέσω της χρήσης ξυλείας και γυαλιού».

Τα δωμάτια του μαύρου σπιτιού

Το σπίτι περιλαμβάνει μία άκρως ευήλια και μοντέρνα κουζίνα σε αποχρώσεις του λευκού, σαλόνι με γυάλινο τοίχο και δάπεδο από σκυρόδεμα, αλλά και μία ευρύχωρη ταράτσα, η οποία διαθέτει εξωτερική μικρή κουζίνα, υδρομασάζ και θέα στις στέγες των γειτονικών γραφικών ακινήτων.



Στο υπόγειο υπάρχει μια αίθουσα ψυχαγωγίας και ένα επιπλέον μπάνιο, ενώ ο πρώτος όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο και εντοιχισμένες ντουλάπες.

Η κομψή κύρια σουίτα εκτείνεται σε ολόκληρο τον δεύτερο όροφο και διαθέτει έναν άνετο καναπέ στο παράθυρο.

Πότε μετακομίζουμε, είπαμε;

Cover photo: @beccatodd18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τώρα μπορείς κι εσύ να μείνεις δίπλα στον George και την Amal Clooney (αν το σηκώνει η τσέπη σου)

Το εκκεντρικό σπίτι της Victoria και του David Beckham των 11,5 εκατομμυρίων λιρών μοιάζει με παλάτι

Το Classic Blue είναι το χρώμα το 2020 και εσύ πρέπει να το βάλεις στη διακόσμηση του σπιτιού σου