5 εύκολοι τρόποι για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σ΄ έναν ζεστό χειμερινό παράδεισο

5 εύκολοι τρόποι για να μεταμορφώσεις το σαλόνι σου σ΄ έναν ζεστό χειμερινό παράδεισο

Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να δώσεις χρώμα και φινέτσα στο χώρο σου.

Το σαλόνι είναι ο no1 χώρος του σπιτιού στον οποίο περνάμε τον περισσότερο χρόνο. Ο ερχομός της νέας χρονιάς αποτελεί ένα καλό κίνητρο για να βάλεις στο πρόγραμμά σου μια αισθητή ανανέωση της διακόσμησης. Πίστεψέ μας δεν χρειάζεται κόπος, ούτε μεγάλο budget αρκεί να βάλεις τις σωστές πινελιές που θα κάνουν τη διαφορά.

Στην αγορά θα βρεις πολλά διακοσμητικά (πίνακες, γλάστρες, βάζα, κηροπήγια κ.ά) σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές στα οποία αξίζει να επενδύσεις. Άφησε ελεύθερη την φαντασία σου και προσπάθησε να διατηρήσεις τις χρωματικές ισορροπίες στον χώρο, για να έχεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.



5 τρόποι για να αναβαθμίσεις τον χώρο σου

https://www.instagram.com/p/CYj5AhalWny/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Επένδυσε σε ένα μεγάλο εντυπωσιακό χαλί

Ιδανικό για τις κρύες ημέρες του χειμώνα, το χαλί θα προσθέσει χρώμα και αίγλη στον χώρο σου. Επίλεξε ένα σχέδιο με χρώματα της επιλογής σου, τα οποία ταιριάζουν με την υπάρχουσα διακόσμηση.

2) Πρόσθεσε εντυπωσιακά μαξιλάρια

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να αγοράσεις μαξιλάρια ασορτί με τον καναπέ σου αφού το mix n' match αποτελεί πρόταση. Την ίδια ώρα μπορείς να βρεις πολύ stylish μαξιλάρες δαπέδου, οι οποίες θα κάνουν ακόμη πιο cozy το σαλόνι σου.

saloni7

3) Βάλε διάφορα φυτά

Μικρές γλάστρες, φυτά μεσαίου μήκους και μερικά βάζα με τα αγαπημένα σου λουλούδια αρκούν για να δώσεις άλλη πνοή στον χώρο σου και να τον δεις ωραιότερο από ποτέ.

4) Μην ξεχνάς το γυάλισμα

Η ξύλινη πολυθρόνα, το τραπέζι και διάφορα άλλα έπιπλα χρειάζονται γυάλισμα έπειτα από μερικά χρόνια. Ένα απλό γυαλιστικό θα τα κάνει να φαίνονται σαν καινούρια κι εσύ θα νιώθεις σαν να τα αγόρασες χθες.

5) Τοποθέτησε μια ταπετσαρία

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης τεχνολογίας και πλέον μπορείς να φτιάξεις την ταπετσαρία των ονείρων σου σε λίγες μόλις ημέρες. Βρες μια φωτογραφία ή ένα minimal σχέδιο που θα ήθελες να κοιτάς καθημερινά και τοποθέτησέ το στον κεντρικό τοίχο του σαλονιού σου.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

spiti

5 μικρές αλλαγές που θα ομορφύνουν τον χώρο σου εδώ και τώρα



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πώς θ' αγκαλιάσεις το english cottage style εντάσσοντάς το στο σπίτι σου

Δουλεύεις από το σπίτι; Πώς να δημιουργήσεις έναν φωτεινό και άνετο χώρο που θα σε εμπνέει