Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς τάσεις στη διακόσμηση του κήπου για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς τάσεις στη διακόσμηση του κήπου για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα deco trends που θα απογειώσουν το εξωτερικό του σπιτιού σου.

Όσες έχουν κήπο στο σπίτι τους γνωρίζουν καλά ότι είναι ένα μέρος που χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση. Όταν διακοσμηθεί σωστά και με τα κατάλληλα items μπορεί να δώσει ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Μην ξεχνάς πως είναι συχνά το πρώτο μέρος που αντικρίζουν οι καλεσμένοι σου. Επιπλέον ένας μεγάλος και λειτουργικός κήπος μπορεί να αποτελέσει το προσωπικό σου «ησυχαστήριο» μετά από μια κουραστική ημέρα.

Εν μέσω πανδημίας η ενασχόληση με τον κήπο έγινε πιο συστηματική αφού όλες είχαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και μέναμε αρκετά Σαββατοκύριακα μέσα στο σπίτι. Τα καλά νέα είναι πως μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα για να απογειώσουμε τον εξωτερικό μας χώρο. Ετοιμάσου λοιπόν να μάθεις και να υιοθετήσεις τα μεγάλα garden trends για το 2022.

5 τάσεις που αξίζει να υιοθετήσεις φέτος για τον κήπο σου

https://www.instagram.com/p/COvzoL1l7MF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Εντυπωσιακά αξεσουάρ

kipos

Αναβάθμισε τον κήπο σου προσθέτοντας μια πέργκολα, συντριβάνι, τζάκι ή μια μεγάλη ζαρντινιέρα.

2) Inspo από την άγρια φύση

https://www.instagram.com/p/CQVgYgDsrSD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

3) Πολυχρηστικά έπιπλα

Ο κήπος πρέπει να είναι ένας ήρεμος χώρος στον οποίο μπορείς να χαλαρώσεις μετά από μια κουραστική μέρα απολαμβάνοντας τον ζεστό καιρό. Τα έπιπλα πολλαπλών χρήσεων προσφέρουν άνεση και ελευθερία επιλογών στον εξωτερικό χώρο, αφήνοντας το πράσινο και τη φύση να λάμψουν. Μια από τις ωραιότερες ιδέες είναι ένα ανάκλιντρο με στέγαστρο, το οποίο προσφέρει χώρο για ύπνο και χαλάρωση.

https://www.instagram.com/p/COYatDknbzD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4) Έντονα χρώματα

Όσο περισσότερα χρώματα, τόσο καλύτερα θα φέρουμε χαρά και φωτεινότητα στους εξωτερικούς χώρους καθώς εξελίσσονται σε μια πολύτιμη επέκταση των εσωτερικών δωματίων μας. Για να γίνουν οι κήποι προέκταση των εσωτερικών χώρων σου, μετέφερε το στυλ του σαλονιού σου στο εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Επένδυσε σε εντυπωσιακά τραπεζάκια.

https://www.instagram.com/p/CbIuQRNpxWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

5) Yπερμεγέθη φυτά

Καθώς οι άνθρωποι αποκτούν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για τις δεξιότητές τους στην κηπουρική, είναι πιο πρόθυμοι να επενδύσουν σε ένα μεγάλο statement φυτό/γλάστρα. Είναι πιο εύκολο να τα φροντίσεις και να τα ποτίσεις καθώς είναι μεγαλύτερη η γλάστρα τους.

https://www.instagram.com/p/CZCQ_mwOVs2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: jcdesign1.1



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: