10 girly κουζίνες δίνουν έμπνευση και αποδεικνύουν γιατί η άνοιξη αγαπά το ροζ χρώμα

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
10 girly κουζίνες δίνουν έμπνευση και αποδεικνύουν γιατί η άνοιξη αγαπά το ροζ χρώμα

To αθεράπευτα ρομαντικό χρώμα που μας θυμίζει τα πιο γλυκά και αγνά όνειρά μας πρωταγωνιστεί στην κουζίνα μας.

Τι πιο διασκεδαστικό από μια ροζ κουζίνα; Αν ξετρελαίνεσαι για το χρώμα (εμένα είναι το αγαπημένο μου), σου έχω καλά νέα: είναι απολύτως αποδεκτό να τολμήσεις και να αγκαλιάσεις αυτήν την ζωηρή απόχρωση στον χώρο όπου μαγειρεύεις. Το υπέροχο με το ροζ είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές αποχρώσεις για να διαλέξεις, οπότε ακόμα κι αν θεωρείς παρακινδυνευμένο το συγκεκριμένο χρώμα, μια πιο ανοιχτή παραλλαγή θα κάνει τον χώρο σου να φαίνεται υπέροχος.

Τα pastel είναι το σήμα κατατεθέν της άνοιξης. Με το φως του ήλιου οι πινελιές χρώματος χαρίζουν μια ομοιομορφία στους χώρους και γεμίζουν θετικότητα το σπίτι και τη διάθεσή μας. Η κουζίνα είναι το μέρος του σπιτιού που απολαμβάνουμε περισσότερο να δημιουργούμε. Δέκα ιδέες θα σε κάνουν να αγαπήσεις κι εσύ το ροζ και να το εντάξεις αυτή την άνοιξη στην κουζίνα σου.

To 2022 φέρνει 4 trends που θα αλλάξουν την κουζίνα σου- Ακόμη δεν τα έχεις υιοθετήσει;

1. Funky ψυγείο

roz psigio

Πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν επιλέξει να προσθέσουν λίγη ένταση στην κουζίνα τους με τη μορφή ενός ροζ ψυγείου. Τα ψυγεία με ρετρό εμφάνιση προσθέτουν χαρακτήρα ακόμα και στους πιο απλούς χώρους.

2. Neutral πινελιές

roz kouzina2

Αν θέλεις να πας τα πράγματα σε επόμενο επίπεδο, μην αγοράσεις απλώς ένα ροζ ψυγείο – βάψε και τα ντουλάπια σου ροζ. Αυτή η κουζίνα αναμιγνύει επιδέξια διαφορετικές αποχρώσεις.

3. Η δύναμη του τοίχου

roz tapetsaria

Διασκέδασε με την ταπετσαρία! Το ροζ και το πράσινο συνδυάζονται πάντα υπέροχα.

4. Chic αξεσουάρ


https://www.instagram.com/p/CabJERPJE0f

Κάνε την καθημερινή προετοιμασία των γευμάτων σου πιο διασκεδαστική αναβαθμίζοντας τις συσκευές σου και επιλέγοντας μερικά όμορφα ροζ αξεσουάρ.Ποιος είπε ότι μια ροζ τοστιέρα και ένας αντίστοιχος βραστήρας δεν θα σου δώσει το twits που επιθυμείς;

5. Special κουτάλες

roz koutales

Τα σκεύη αξίζουν επίσης λίγη αγάπη από εμάς. Αγόρασε ένα ασορτί ροζ σετ και, στη συνέχεια, βρες έναν έξυπνο τρόπο για να τα τοποθετήσεις επάνω στον πάγκο εργαλεία σου. Θα έχει και χρηστικό και διακοσμητικό χαρακτήρα.

6. Island time

roz kouzina4

Ένα pop χρώμα θα προσθέσει γρήγορα ζωντάνια ακόμα και στο πιο αδιάφορο island. Εάν δεν θέλεις να βάψεις τους τοίχους της κουζίνας σου αλλά θέλεις να εντάξεις το pastel ροζ στον χώρο σου, αυτός είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου στο χρώμα αυτό.

7. Cute κουρτίνες


https://www.instagram.com/p/CKbAqeKM_Q8

Τα στόρια και οι κουρτίνες της κουζίνας σου δεν χρειάζεται να είναι βαρετες. Κρέμασε ροζ κουρτίνες που θα επιτρέψουν στον χώρο σου να λάμπει ακόμα και όταν είναι σκοτεινά έξω.

8. Kid-Friendly Corner

roz paidikos xoros

Το ροζ είναι ένα ιδιαίτερα ωραίο χρώμα για να το ενσωματώσετε στην κουζίνα σου αν έχεις μικρά παιδιά. Ροζ καρέκλες, σουπλά και ταπετσαρίες κάνουν αυτήν την κουζίνα ένα φιλόξενο μέρος για να συγκεντρωθεί όλη η οικογένεια.

9. Mix&Mach χρώματα

roz kouzina

Δεν είσαι διατεθειμένη να δεσμευτείς με ένα μόνο χρώμα; Επίλεξε μια προφορά που συνδυάζεται υπέροχα με το ροζ και αγκαλιάζει τα καλύτερα στοιχεία και των δύο χρωμάτων—το μπλε, το πράσινο και η μέντα είναι όλες αλάνθαστες επιλογές-.

10. Απίθανες καρέκλες

roz karekles

Μην ξεχνάς τα καθίσματά σου! Οι φωτεινές ροζ καρέκλες θα σε κάνουν να χαμογελάς κάθε φορά που κάθεσαι να πιείς ένα φλιτζάνι καφέ—και επίσης θα καμουφλάρουν αρκετά καλά τους λεκέδες-.

Εμπνεύσου στη gallery που ακολουθεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 μυστικά για να αναβαθμίσεις ανέξοδα την κουζίνα σου (+ 4 αξεσουάρ που θα σου λύσουν τα χέρια)

4 tips αποδεικνύουν πως οι μικρές κουζίνες μπορούν να είναι λειτουργικές και υπέροχα διακοσμημένες