Φτιάξε το πιο ωραίο decor για το πασχαλινό σου τραπέζι σε μόλις 5 λεπτά

Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου
Φτιάξε το πιο ωραίο decor για το πασχαλινό σου τραπέζι σε μόλις 5 λεπτά

Ένα diy σουηδικό πασχαλινό δέντρο που θα εντυπωσιάσει όλους τους καλεσμένους σου και θα φέρει τα χρώματα της άνοιξης στο τραπέζι σου.

Κάθε γιορτή χρειάζεται ένα υπέροχο κεντρικό στοιχείο στο τραπέζι για να ομορφύνει τη διακόσμηση. Ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη στιγμή για να γιορτάσουμε, ένα όμορφο και εντυπωσιακό διακοσμητικό επάνω στο τραπέζι του σαλονιού μας μπορεί να φωτίσει τον χώρο και να χαρίσει χρώμα και έμπνευση.

Αν φέτος το Πάσχα δεν έχεις προλάβει να δημιουργήσεις μια diy κατασκευή για το σημερινό εορταστικό σου τραπέζι, ποτέ δεν είναι αργά για να το κάνεις. Ακόμη και τώρα μπορείς να αφήσεις το δημιουργικό σου ταλέντο να ομορφύνει με τα χέρια σου το πασχαλινό σου τραπέζι. Πώς; Φτιάχνοντας ένα centerpiece από κλαδιά και χαρτόνι.

Φτιάξε μια υπέροχη κατασκευή για το πασχαλινό σου τραπέζι

Αυτή η ιδέα μάς έρχεται από τη Σουηδία. Λέγεται Påskris και αποτελεί ένα φθηνό και εύκολο στην κατασκευή χάρτινο σουηδικό πασχαλινό δέντρο!

Για την κατασκευή θα χρειαστείς:

Χαρτί στο χρώμα της επιλογής σου

Ψαλίδι

Ακρυλική μπογιά

Κλαδιά

Βάζο

Πιστόλι σιλικόνης και στικς σιλικόνης

Μολύβι

Τα Påskris συνήθως φτιάχνονται με αληθινά φτερά και βαμμένα πασχαλινά αυγά αλλά αυτή είναι μια εύκολη και εκπληκτικά γρήγορη λύση για την πιο τέλεια παραλλαγή. αποφάσισα να το κρατήσω στα χάρτινα φτερά. Λατρεύω το κίνημα που δημιούργησαν. Αυτό το δέντρο που μπορείς μόνη σου να δημιουργήσεις, σου υπόσχομαι πως θα γίνει ο πρωταγωνιστής του πασχαλινού τραπεζιού σου. Αν έχεις παιδιά, βάλτα κι αυτά στη διαδικασία να μεγαλουργήσουν μαζί σου. Έτσι η κατασκευή θα γίνει ακόμα πιο γρήγορη και πιο εντυπωσιακή!

Όσο για κόστος; Μηδέν. Και το κυριότερο δεν στο είπα: μπορείς να κρατήσεις την super κατασκευή σου όλη την άνοιξη, ομορφαίνοντας έτσι την τραπεζαρία σου.

Πάτα στη gallery για να δεις τα βήματα της κατασκευής...

Images: Brittany Jepsen