Το industrial σπίτι της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη φωνάζει «La La Love»

Το industrial σπίτι της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη φωνάζει «La La Love»

Ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης, έχουν μια άκρως συγκινητική ιστορία αγάπης που οδήγησε στην δημιουργία μιας υπέροχης οικογένειας. Η τραγουδίστρια και ο ράπερ γνωρίστηκαν στο XFactor, όταν η Ήβη ήταν μόλις 16 ετών και ονειρευόταν μια καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Σήμερα ζουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία, με την κόρη τους, Ανατολή-Νεφέλη να είναι το επίκεντρο της προσοχής τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας», έχει δηλώσει για τη σχέση του με την Ήβη Αδάμου, ο Μιχάλης Κουινέλης.

«Γάμο δε θέλουμε να κάνουμε γιατί μετά θα πρέπει να χωρίσουμε και δεν είναι ωραίο να χωρίζουν οι άνθρωποι. Ενώ έτσι δεν πρόκειται ποτέ να χωρίσουμε, αν δεν παντρευτείς δεν χωρίζεις ποτέ», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης για την απόφαση που έχουν πάρει από κοινού με την Ήβη Αδάμου.

https://www.instagram.com/p/CWqg_egoJCs

«Ούτε συζητήσαμε το γάμο, ούτε είπαμε αμάν να γίνει. Αν κάποια στιγμή νιώσουμε ότι θα θέλαμε να κάνουμε κάτι στα μάτια του Θεού έχουμε πει να το κάνουμε. Αν κι εγώ δεν πιστεύω ότι φύγαμε ποτέ από τα μάτια του Θεού, ούτε μας βλέπει περισσότερο αν παντρευτούμε. Αν θέλεις να είσαι μέσα στο πλάνο του Θεού, είσαι έξω απ’ όλα αυτά», πρόσθεσε ο 43χρονος.

Το υπέροχο σπίτι του ζευγαριού στην Αλεξανδρούπολη

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή. Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη και να έρχονται στην Αθήνα αποκλειστικά για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

https://www.instagram.com/p/CWvaCi2o1zr

4 ιδέες που θα φέρουν το φθινόπωρο στη διακόσμηση του σπιτιού

Το σπίτι τους έχει εμφανείς industrial επιρροές, παστέλ χρώματα και διαφέρει πολύ από τις μονοκατοικίες (και τα διαμερίσματα) άλλων Ελλήνων celebrities. H Ήβη Αδάμου έχει ενεργή παρουσία στο Instagram και κατά καιρούς μας έχει αποκαλύψει αρκετές γωνιές από την κατοικία τους.

https://www.instagram.com/p/CY9TTuNIN1M

Tο σαλόνι είναι με διαφορά ο πιο aesthetic χώρος του σπιτιού, με τους μεγάλους μαύρους καναπέδες και τον ιδιαίτερο τοίχο από τούβλα να κλέβουν την παράσταση. Η επιβλητική βιβλιοθήκη φιλοξενεί αγαπημένα βιβλία και cd's του ζευγαριού ενώ ένας μεγάλος πίνακας προσθέτει χρώμα και στυλ. Τα minimal διακοσμητικά (γλαστράκια, κάδρα, κ.ά) δίνουν ζωντάνια στον χώρο και ολοκληρώνουν επιτυχώς την διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CUpGH6PIQPn

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο εξωτερικός χώρος με τα δέντρα και το γκαζόν ενδείκνυται για παιχνίδι και barbeque. Το ζευγάρι περνά συχνά εκεί ξέγνοιαστες στιγμές παρέα με την μονάκριβη κόρη τους ή με αγαπημένους φίλους.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του δημοφιλούς ζευγαριού.