GNTM: Το σπίτι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη είναι «η μόνη επιλογή» σε θέματα διακόσμησης

Τσακιρίδου Χριστίνα
GNTM: Το σπίτι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη είναι «η μόνη επιλογή» σε θέματα διακόσμησης

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό από την συμμετοχή της στο «Greece's Next Top Model» έχει δημιουργήσει ένα χώρο που μοιάζει βγαλμένος από editorial περιοδικού.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη ήταν ένα από τα κορίτσια που ξεχώρισαν στον πρώτο κύκλο του GNTM, παρά το γεγονός ότι δεν κατόρθωσε να φτάσει στις φιναλίστ του διαγωνισμού. Πολλοί την χαρακτηρίζουν ως την Ελληνίδα Scarlett Johansson και όχι άδικα.

Το μοντέλο έχει ενεργή παρουσία στα social media και εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως influencer. Παράλληλα συνεχίζει επιτυχώς την πορεία της στον χώρο του modeling, κάνοντας επιλεκτικές συνεργασίες. Πρόσφατα δημιούργησε το δικό της κανάλι στο Youtube στο οποίο μοιράζεται ακομπλεξάριστα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Το υπέροχο σπίτι της Γαρυφαλιάς Καληφώνη

Το γνωστό μοντέλο μένει σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αττική και μέσα από το Instagram της μας έχει δείξει τις αγαπημένες της γωνιές. Όλοι οι χώροι του σπιτιού της έχουν τις προσωπικές της πινελιές και μοιάζουν βγαλμένοι από editorial περιοδικού.

https://www.instagram.com/p/CiNRUySMiIG

Όπως θα δεις κι εσύ στις παρακάτω φωτογραφίες το γκρι και το λευκό χρώμα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές ενώ η γκαρνταρόμπα της αποτελεί όνειρο κάθε stylish γυναίκας. Το dress room είναι το μέρος στο οποίο η Γαρυφαλιά ποζάρει στον φακό και διαφημίζει διάφορα ρούχα, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου στο Παλαιό Ψυχικό είναι το μέρος που θα έπινες τον «Πρωινό» καφέ σου

https://www.instagram.com/p/Cj5NNses_5g

Το βεστιάριο είναι με διαφορά ο πιο φωτεινός χώρος με τον λευκό τοίχο και τις λευκές ντουλάπες να δένουν αρμονικά με την πράσινη βελουτέ κουρτίνα. Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι του μοντέλου.

Η διακόσμηση είναι minimal ενώ στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα. Ένα μεγάλο σύνθετο δεσπόζει στην είσοδο και φιλοξενεί την τηλεόραση του μοντέλου. Η κουζίνα θα λέγαμε πως διαθέτει 50 αποχρώσεις του γκρι όπως και το υπνοδωμάτιο.

Το χρονικό της φημολογούμενης σχέσης με τον Χρήστο Μάστορα

Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι σε σχέση. Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλιsses» έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Από την άλλη, η Γαρυφαλιά Καληφώνη χώρισε πριν μερικούς μήνες από τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου και αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν διακοπές μαζί, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Οι δυο τους ωστόσο, δεν είχαν διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το μοντέλο φέρεται να ακολούθησε τον τραγουδιστή στην περιοδεία του και έτσι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Το μοντέλο είναι φέτος «ελεύθερη και ωραία» μετά από τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Κυριάκου. Single δηλώνει και ο frontman των Μελισσών από το περασμένο φθινόπωρο αφού χώρισε με τη Χριστίνα Παπαδέλη, με την οποία ήταν ζευγάρι τα τελευταία χρόνια. Η Γαρυφαλιά είχε σπεύσει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση τονίζοντας πως είναι ελεύθερη, μετά τις φήμες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου για την σχέση της με τον γνωστό τραγουδιστή.

Η απάντηση του Χρήστου Μάστορα στις φήμες που τον ήθελαν σε σχέση με το μοντέλο

Πριν λίγους μήνες ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες βρέθηκαν καλεσμένοι στο #PameParaliaProject του Κοσμοράδιο 95,1 και ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι σε σχέση αυτήν την περίοδο, λέγοντας: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος». Σχετικά με το αν τον ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν, απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Ο λογαριασμός της Soula Glamorous ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να κάνουν λόγο για ένα νέο ειδύλλιο. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι Γαρυφαλιά και Χρήστος εθεάθησαν μαζί για ποτό σε γνωστό μαγαζί στην Καλλιθέα, όπου και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Σύμφωνα και πάλι με τη Soula Glamorous, ο τραγουδιστής και το μοντέλο ήταν αρκετά διαχυτικοί και δεν προσπαθούσαν να κρύψουν τον έρωτά τους. Μάλιστα, φεύγοντας από το κλαμπ, επέστρεψαν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Πηγή κεντρικής: garifalia.kalifoni