Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου στο Παλαιό Ψυχικό είναι το μέρος που θα έπινες τον «Πρωινό» καφέ σου

Το σπίτι της Μαρίας Κορινθίου στο Παλαιό Ψυχικό είναι το μέρος που θα έπινες τον «Πρωινό» καφέ σου

Μια ματιά στο υπέροχο σπίτι της συμπαρουσιάστριας του Γιώργου Λιάγκα στα Βόρεια προάστια.

Η Μαρία Κορινθίου βρίσκεται διαρκώς στο επίκεντρο του Τύπου μετά την ένταξή της στην ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Η δημοφιλής ηθοποιός καλέστηκε να καλύψει το κενό που άφησε η Δούκισσα Νομικού (η οποία αποχώρησε οικοιοθελώς 2 εβδομάδες μετά την πρεμιέρα) και να πάρει τη σκυτάλη στα γυναικεία θέματα της εκπομπής.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρώτη της εμφάνιση στο πλατό, η ηθοποιός δέχθηκε κύμα αγάπης και υποστήριξης στα social media, με τα κολακευτικά σχόλια να είναι αμέτρητα. Η 42χρονη θα βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και θα δίνει τη δική της νότα κυρίως στα ψυχαγωγικά σκέλη της εκπομπής, το gossip, τα ζώδια, τη μαγειρική και τις συνεντεύξεις.

Το σπίτι της ηθοποιού στα Βόρεια προάστια

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η κόρη τους, Ισμήνη Αϊβάζη, επισφράγισε τον έρωτά τους και τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

Οι διάσημοι ηθοποιοί είναι δύο άνθρωποι με έντονη παρουσία στα social media όπου μοιράζονται καθημερινά στιγμιότυπα από την ζωή τους. Δεν είναι λίγες μάλιστα οι φορές που το ζευγάρι έχει δημοσιεύσει εντυπωσιακά πλάνα από την μονοκατοικία τους στα Βόρεια προάστια. Η μονοκατοικία τους στο Παλαιό Ψυχικό χτίστηκε πριν από 70 χρόνια από τον παππού της Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μεγάλωσε εκεί μαζί με τα δύο αδέρφια της και αργότερα στέγασε την οικογένεια που δημιούργησε με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη.

https://www.instagram.com/p/CO5DXyYho6J

Η Μαρία Κορινθίου σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στο σπίτι αυτό λέγοντας πόσο χαίρεται που και η κόρη της Ισμήνη έχει τη δυνατότητα να μεγαλώνει εκεί. «Έζησα ευχάριστα παιδικά χρόνια και οι αναμνήσεις που έχω είναι κυρίως τα παιχνίδια στη γειτονιά με την κολλητή μου Βάλια, η οποία είναι η νονά της Ισμήνης. Θυμάμαι ήμασταν πιτσιρίκια και βγαίναμε έξω στο δρόμο, όπου παίζαμε λάστιχο και κρυφτό με τα παιδιά της γειτονιάς», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Το υπέροχο σαλόνι τους

Ένας μεγάλος γκρι καναπές δεσπόζει στο σαλόνι ενώ το πέτρινο τζάκι βρίσκεται λίγο πιο πέρα. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί αγαπημένο spot της οικογενείας, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα όπου χαλαρώνουν όλοι μαζί δίπλα στην φωτιά.

korinthiou12.jpg

Το σπίτι της Ζέτας Δούκα & του Μιχάλη Χατζαντωνά στη Βούλα είναι γεμάτο θετικά vibes

Η total white κρεβατοκάμαρα

Το ζευγάρι τρέφει μια μεγάλη αγάπη για το λευκό χρώμα το οποίο πρωταγωνιστεί στην κρεβατοκάμαρά τους. Λευκά σεντόνια, λευκά σκεπάσματα και λευκά φωτιστικά δίνουν φως και αίσθηση ηρεμίας στον χώρο.

Η κουζίνα τους

Η κουζίνα του ζευγαριού είναι ένα από τα ωραιότερα και πιο σύγχρονα δωμάτια του σπιτιού. Το λευκό και το ασημί χρώμα κυριαρχούν ενώ τα κουζινικά σκεύη σε καλούν να μπεις μέσα για να μαγειρέψεις.

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou