Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο σπίτι του περνάει τα Καλύτερά του χρόνια & η Λίνα Είναι το Ταίρι του

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο σπίτι του περνάει τα Καλύτερά του χρόνια & η Λίνα Είναι το Ταίρι του

Οι ερωτευμένοι ζουν ανέμελα μαζί με τα ζώα τους και καλούν τους καλούς φίλους τους όπως Δέσποινα Βανδή και Μαρία Καβογιάννη, είτε στο σπίτι τους στην Αθήνα είτε στο Πήλιο που διατηρούν το εξοχικό τους.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου σπάνια απασχολούν τα φώτα της δημοσιότητας, αφού αμφότεροι προτιμούν να διαφυλάσσουν την προσωπική τους ζωή. Οι ερωτευμένοι ζουν ανέμελα, μαζί με τα ζώα τους και πολλές είναι οι φορές που καλούν τους πολύ καλούς φίλους τους (όπως Δέσποινα Βανδή, Μαρία Καβογιάννη κ.λπ.) είτε στο σπίτι τους στην Αθήνα είτε στο Πήλιο που διατηρούν το εξοχικό τους.

Ο ηθοποιός παντρεύτηκε την επίσης ηθοποιό πριν από επτά χρόνια, τον Ιούνιο του 2015 στη ρομαντική Βενετία. Εκείνη είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Νίκο Χατζηνικολάου για τον γάμο τους, όταν ήταν καλεσμένος ο σύζυγός της: «Τώρα θα μπούνε τα πράγματα στην θέση τους. Όλο αυτό ξεκίνησε όχι από ρομαντισμό αλλά από απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι όταν θα παντρευτώ θα είναι στα Γιάννενα με κλαρίνα για τρεις νύχτες. Ο ίδιος σκιάχτηκε και για αυτό πήγαμε να παντρευτούμε στην Βενετία. Ο Βασίλης έχει ένα τεράστιο ταλέντο πέρα από την υποκριτική του δεινότητα. Πηγαίνει την ζωή παρακάτω. Από την ημέρα που γεννήθηκε τάχθηκε υπέρ της αισιοδοξίας. Δεν μπορεί τις συγκρούσεις, τα φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ο ίδιος χωρίς να ανοίξει ρουθούνι».

Παρόλο που οι λογαριασμοί τόσο της Λίνας Πρίντζου όσο και του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Instagram έχουν πολύ λίγες αναρτήσεις και οι δυο τους δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, μπορούμε να πάρουμε μια γεύση από το πώς έχουν διαμορφώσει το διαμέρισμά τους στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το αποτέλεσμα είναι πολύ «ζεστό» και δημιουργεί αμέσως μια άνετη και οικεία ατμόσφαιρα, που φανερώνει και το πόσο φιλόξενοι είναι.

https://www.instagram.com/p/B_VApHJFFqu
https://www.instagram.com/p/Br0W5dXnnuu
https://www.instagram.com/p/CX3Clcjsmqw
https://www.instagram.com/p/CX3BvCbNZH0
https://www.instagram.com/p/BdLOgzqFbxI

Σε γενικές γραμμές το σπίτι τους μας έδωσε αρκετά από τα ανάλαφρα εργένικα vibes εκείνου που μοιράζονταν οι δύο κολλητοί φίλοι Γρηγόρης και Λάζαρος στην κωμική σειρά «Είσαι το Ταίρι Μου» όπου πρωταγωνιστούσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο Mega.

Θυμίζουμε, ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός τις δύο τελευταίες σεζόν τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», όπου έχει αναλάβει και χρέη αφηγητή.

Πλάνα από τον οικείο χώρο στον οποίο καλούν πάντα τους καλούς τους φίλους

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γεννήθηκε στο Αίγιο στις 28 Σεπτεμβρίου του 1970. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών (1992) ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές δουλειές στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Έχει δώσει τη φωνή στη μεταγλώττιση για τη σειρά ταινιών Ξενοδοχείο για τέρατα και έχει δώσει τη φωνή του για την ταινία Ο ρατατούης.

Έχει κερδίσει το Βραβείο Νέου Δημιουργού της Ένωσης Θεατρικών Κριτικών για την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη που ανέβηκε από το ΚΘΒΕ το 2003, το Βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης για την ταινία Πέντε λεπτά ακόμα (2006) και το Βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην τηλεοπτική προσαρμογή του μυθιστορήματος, Το 10 του Μ. Καραγάτση.

Στην ιδιωτική τηλεόραση έχει εμφανιστεί στις σειρές Ο κίτρινος φάκελος, Φάκελος Αμαζών, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα, Η εκτέλεση, Το γελοίον του πράγματος, Αραχτοί και λάιτ, Δέκα μικροί Μήτσοι, Εις θάνατον, Η αγάπη άργησε μια μέρα, Εγκλήματα, Σκυλίσια ζωή, Το 10, Είσαι το ταίρι μου, Κόκκινος κύκλος, Αχ και να 'ξερες, Επτά θανάσιμες πεθερές, 10η εντολή, Babalou,10η εντολή, Εντιμότατοι κερατάδες, Safe Sex TV Stories, Εργαζόμενη γυναίκα, Με λένε Βαγγέλη, Δια ταύτα, Τα καλύτερά μας χρόνια και Καρτ ποστάλ.