Θεοφανία Παπαθωμά: Η Πολυξένη από το «Μαύρο Ρόδο», η γέννα στο δωμάτιό της και φωτό από το σπίτι της

Θεοφανία Παπαθωμά: Η Πολυξένη από το «Μαύρο Ρόδο», η γέννα στο δωμάτιό της και φωτό από το σπίτι της
Instagram

«Είχα επιλέξει το παιδικό δωμάτιο για να γεννήσω, αλλά δεν το είχα ετοιμάσει ακόμα. Ξημερώματα λοιπόν άρχισα να το σφουγγαρίζω και να το τακτοποιώ. Το θύμιασα με λιβάνι, το αρωμάτισα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, το ψέκασα με αγιασμό, του ‘βαλα να ακούει Μπαχ να εξαγνιστεί ενεργειακά και όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα απλώς πήγα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και δεν ξανασηκώθηκα παρά μονάχα λίγες ώρες μετά τη γέννα».

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς της και μετρά αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Άγγιγμα Ψυχής» η οποία έκανε πρεμιέρα το 1998 στον ΑΝΤ1 και σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Γεννήθηκε στις Σέρρες στις 21 Μαρτίου 1972. Σπούδασε Νομική στη Νομική Σχολή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Κώστα Καζάκου στην Αθήνα. Το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο το έκανε το 2002, στην ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου «Κουράστηκα να σκοτώνω τους αγαπητικούς σου».

Η γνωστή ηθοποιός έκανε το τηλεοπτικό της comeback στις «Άγριες Μέλισσες» ως Βιολέτα και φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο», ως Πολυξένη.

Οι Ελληνίδες celebrities αγαπούν το διάβασμα εσύ όμως θα λατρέψεις τις βιβλιοθήκες τους

Η προσωπική ζωή της ηθοποιού

Το 2006 η Θεοφανία Παπαθωμά παντρεύτηκε με τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, με τον οποίο την ίδια χρονιά απέκτησε έναν γιό, τον 16χρονο σήμερα Αχιλλέα. Ο γάμος τους έληξε το 2012, ενώ το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2013. Από τότε μέχρι και σήμερα η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον μουσικό Γρηγόρη Πετράκο. Το ερωτευμένο ζευγάρι αν και δεν έχει τελέσει γάμο, ζει ως παντρεμένο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Αγάπη που γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 2015 και την Αθηνά που ήρθε στη ζωή στις 16 Σεπτεμβρίου 2017.

Μάλιστα, η μικρή Αγάπη γεννήθηκε μέσα στο σπίτι τους με τη βοήθεια μιας μαίας. Στο περιοδικό «Down Town» εξήγησε τότε πώς πήρε αυτή την απόφαση που όπως εξομολογήθηκε η διαδικασία είχε διάρκεια μόλις 7 λεπτά.

«Στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου άρχισαν οι ωδίνες. Κάθε δέκα λεπτά, ένας πόνος στη μέση χαμηλά, αυτό που ξέρεις ότι όσο πάει δυναμώνει μέχρι την εξώθηση. Με βρήκαν απροετοίμαστη. Είχα επιλέξει το παιδικό δωμάτιο για να γεννήσω, αλλά δεν το είχα ετοιμάσει ακόμα. Ξημερώματα λοιπόν άρχισα να το σφουγγαρίζω και να το τακτοποιώ. Το θύμιασα με λιβάνι, το αρωμάτισα με αιθέρια έλαια τριαντάφυλλου, το ψέκασα με αγιασμό, του ‘βαλα να ακούει Μπαχ να εξαγνιστεί ενεργειακά και όταν ήρθε η ευλογημένη ώρα απλώς πήγα στο δωμάτιό μου, ξάπλωσα στο κρεβάτι μου και δεν ξανασηκώθηκα παρά μονάχα λίγες ώρες μετά τη γέννα. Μου το είχε πει η μαία: "Το σώμα σου θα σου πει πού θα γεννήσεις"».

Το ζεστό σπίτι της

H 50χρονη ηθοποιός και ο σύντροφός της, Γρηγόρης Πετράκος μένουν σε ένα υπέροχο σπίτι μαζί με τις κόρες τους και τον γιο της ηθοποιού από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Στο χώρο πρωταγωνιστεί το ξύλο και όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω οι μεγάλες βιβλιοθήκες κατά μήκος των τοίχων φιλοξενούν τα αμέτρητα βιβλία τους. Η Θεοφανία Παπαθωμά έχει ενεργή παρουσία στα social media και κατά καιρούς δημοσιεύει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

https://www.instagram.com/p/BrBQWI2nRvg

Ο κίτρινος τοίχος του σαλονιού δίνει φως και pop διάθεση ενώ ο μεγάλος γκρι καναπές αποτελεί ιδανικό spot για χαλάρωση. Το τζάκι δεσπόζει στο σαλόνι μαζί με μερικές εικόνες, κάνοντας ακόμη πιο ζεστή και cozy την ατμόσφαιρα.

https://www.instagram.com/p/B63704zFhyY

Πηγή κεντρικής: ndp

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της ηθοποιού.