«Καλώς σας βρήκα φίλοι» - Στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη το στυλ και το design παίρνουν άριστα

Κατερίνα Μπούσιου
«Καλώς σας βρήκα φίλοι» - Στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη το στυλ και το design παίρνουν άριστα

Ο δικός μας Robbie Williams, έχει δημιουργήσει την μονοκατοικία που ονειρεύεσαι να ζήσεις και κάθε του γωνιά είναι καθρέπτης του δικού του στυλ. Μία ζωή Μαζώ και στο interior design. 

To παιδί της νύχτας που ξεκίνησε πριν από 30 χρόνια από την Νίκαια, για να κάνει τα πρώτα του μουσικά βήματα στην Πάτρα και στην συνέχεια να γίνει ο «Μια ζωή Μαζώ» αγαπημένος τραγουδιστής, έχει απασχολήσει πολλές φορές με το ιδιαίτερο στυλ του. Αρχικά αμφισβητήθηκε, αλλά μετά τον αντέγραψαν αρκετοί συναδελφοί του. Όσο unique είναι τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας του, αλλά τόσο ιδιαίτερη είναι η κάθε γωνιά του σπιτιού στη Βούλα. Που ενώ μοιάζει βγάζει βγαλμένο από τις ιλουστρασιόν σελίδες ενός περιοδικού διακόσμησης, παραμένει το σπιτικό του με μία ιδιαίτερη θαλπωρή, ακόμη και στις minimal επιλογές του.

Κάθε βράδυ του Σαββάτου...

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δημιούργησε το σπίτι του στη Βούλα με την προοπτική να το ζει και να το απολαμβάνει ο ίδιος κυρίως και μετά οι δεκάδες φίλοι και η οικογένειά του. Η μονοκατοικία, έγινε το ησυχαστήριό του και τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πραγματικά σπιτόγατος. Διανυκτυρεύει σε μόνιμη βάση. Στο ομώνυμο video clip του για το τραγούδι «Διανυκτευρεύω», στα τελευταία λεπτά θα δεις και ένα μέρος από την επιβλητική είσοδο με τους καθρέπτες που οδηγεί στο σαλόνι του και στην μεγάλη κυκλική τζαμαρία που βλέπει στον κήπο του.

Το σαλόνι του με τους γαλάζιους δερμάτινους καναπέδες, με τα έργα σύγχρονης τέχνης στους τοίχους και το ιδιαίτερο σκαλιστό τραπέζι από ακατέργαστο ξύλο, το βλέπεις και σε ένα video που ανέβασε ο ίδιος στο Instagram, την περίοδο πριν την λήξη της καραντίνας, όπου έκανε πρόβα με τους μουσικούς του.

https://www.instagram.com/p/CC9EYmMFB5b

Το σαλόνι χωρίζεται σε δύο ανισόπεδα μέρη και τα σκαλοπάτια οδηγούν σε δύο ακόμη δωμάτια αλλά και στην ευρύχωρη κουζίνα του. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος πειραματίζεται στην μαγειρική και μάλιστα είναι πολύ καλός. Σχεδόν έτοιμος και για MasterChef. Η αντίθεση μαύρου - άσπρου και καφέ στην κουζίνα δημιουργεί ένα υπέροχο αποτέλεσμα και highlight της αισθητικής του σπιτιού, είναι το μικρό παράθυρο στην κουζίνα που βλέπει στον κήπο. Κάθε μέρος εδώ, είναι ιδιαίτερο και σωστά φωτισμένο. Ακόμη και ο κυκλικός inox απορροφητήρας.

https://www.instagram.com/p/CYtPryTuw5l

Αν είσαι παρατηρητική, θα δεις και στον πάγκο της κουζίνας του, θρησκευτικές εικόνες και ένα μικρό καντηλάκι.

Θα πηγαίναμε άνετα στο σαλόνι της Σίσσυς Χρηστίδου να δούμε Netflix - Νέες φωτό από το σπίτι της

https://www.instagram.com/p/CcNpFzIIre6

Ο ιδιαίτερος επίσης σχεδιασμός της τζαμαρίας χαρίζει άπλετο φως στο σαλόνι του και τα καλοκαίρια όταν ανοίγει, δημιουργεί ένα υπέροχο σύνολο με τον κήπο και την κυκλική πισίνα. Όπως βλέπετε, χωρίς να δείχνουν τα έπιπλά του πολυτελή, είναι ωστόσο μοναδικά κομμάτια πολύ μεγάλων brand στην διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CZG_kJ3vupE

Από καφέ γραφίτη το τζάκι του, μόνιμα αναμμένο τους χειμερινούς μήνες, δένει απόλυτα με τον χώρο του.

https://www.instagram.com/p/CYmIYXjo6f0

Δίπλα από την κρεβατοκάμαρρά του σε άσπρο - μαύρο επίσης, ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει δημιουργήσει και ένα ξεχωριστό δωμάτιο για την γκαρνταρόμπα του. Μόνο για να χωρέσει τα υπέροχα σύνολα που έχει φορέσει πάνω στην πίστα, θα χρειαζόταν ένα ακόμη σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά όμως, τα έχει κρατήσει.

https://www.instagram.com/p/CVTP0RJImGs

Παρόλο που το μάρμαρο που βρίσκεται σε αρκετές γωνιές του σπιτιού, συνήθως δημιουργεί μία ψυχρότητα στο χώρο, οι πινελιές διακόσμησης που βρίσκονται γύρω του με τα μοντέρα έργα τέχνης, το διαμορφώνουν σε μία ζεστή εικόνα.

https://www.instagram.com/p/CEJTUWSlLfM

Όπως κάνει κάθε φορά και στα καμαρίνια του σε κάθε κέντρο που εμφανίζεται, που μετατρέπονται ανάλογα με την εποχή και σε μοναδικά σαλόνια με ρετρό και μοντέρνες πινελιές, έτσι και στο σπίτι του, ο Γιώργος Μαζωνάκης κάνει τροποποιήσεις σε μερικά δωμάτια προσθέτοντας χρώμα. Βάζοντας και φλουο πινελιές στα έπιπλα. Δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί μερικές ακόμη φωτό του τραγουδιστή στο σπίτι του.