Το σπίτι της Emily Ratajkowski στο Los Angeles είναι γεμάτο χρώμα και έμπνευση

Το σπίτι της Emily Ratajkowski στο Los Angeles είναι γεμάτο χρώμα και έμπνευση

Το διάσημο μοντέλο έχει έμφυτη αίσθηση του στυλ και αυτό αποτυπώνεται στο υπέροχο διαμέρισμά της.

Είναι ένα από τα πιο διάσημα και ακριβοπληρωμένα μοντέλα της γενιάς της που αποπνέουν έντονη θηλυκότητα. Η 32χρονη Emily Ratajkowski ήρθε έντονα στο προσκήνιο πριν μερικά χρόνια και όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει να μας απασχολεί στο εγγύς μέλλον. Έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και θεωρείται ένα από τα top models της τελευταίας δεκαετίας.

Πριν λίγους μήνες ο χωρισμός του μοντέλου από τον σύζυγό της, Bear McClard έγινε πρώτο θέμα στα ξένα μέσα και ξάφνιασε τους πάντες. Το πρώην ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2018 ενώ το 2021 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Sylvester Apollo.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Entairtement Tonight, η Emily Ratajkowski προσαρμόζεται στη νέα κατάσταση και σύντομα θα υποβάλλει αίτηση διαζυγίου. «Είχαν προβλήματα ως ζευγάρια για πολύ καιρό», τόνισε πηγή από το στενό περιβάλλον του μοντέλου.

Το σπίτι της Emily Ratajkowski θα σε εμπνεύσει

Το πρώην ζευγάρι μετακόμισε στη μοντέρνα γειτονιά του Echo Park στο Los Angeles το 2018 και έκτοτε εγκαταστάθηκε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα ύψους 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων. To διαμέρισμα διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, τρία μπάνια και αρκετά statement κομμάτια.

https://www.instagram.com/p/BwvUGbGH96w

Tο σπίτι της Kris Jenner στο L.A έχει φως, φινέτσα και ό,τι αρμόζει σε μια momager

Το διάσημο μοντέλο κατοικούσε στο παρελθόν σε ένα ευρύχωρο loft, το οποίο ήταν γεμάτο χρώμα και πρωτότυπα διακοσμητικά. Η αγάπη της Ratajkowski για τους πίνακες είναι εμφανής αφού πολλές γωνιές του σπιτιού φιλοξενούν πρωτότυπα έργα τέχνης όπως πίνακες και φωτιστικά.

https://www.instagram.com/p/B6lZPh0hDhb

Στο σαλόνι δεσπόζει ένας πράσινος βελούδινος καναπές, χρυσά φωτιστικά και ένα μαρμάρινο coffee table σε γήινη απόχρωση. Τα χαλιά απλώνονται στο ξύλινο πάτωμα και δίνουν αίσθηση ζεστασιάς ενώ οι πολύχρωμοι πίνακες ολοκληρώνουν επιτυχώς το deco.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο διαμέρισμα του μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: emrata