Cindy Crawford- Rande Gerber: To σπίτι τους στο Μαλιμπού είναι ένας επίγειος παράδεισος

Cindy Crawford- Rande Gerber: To σπίτι τους στο Μαλιμπού είναι ένας επίγειος παράδεισος

Το διάσημο ζευγάρι είχε δημιουργήσει το προσωπικό του παλάτι με έκταση 7.450 τετραγωνικά μέτρα.

Τον περασμένο Μάιο η Cindy Crawford γιόρτασε 24 ολόκληρα χρόνια γάμου με τον σύζυγό της, Rande Gerber. Το διάσημο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και παραμένει full ερωτευμένο όπως στις αρχές της γνωριμίας τους.

«Άλλος ένας χρόνος κοινής ζωής. Δεν θα μπορούσα να είχα διαλέξει καλύτερο σύντροφο - μέσα από όλα αυτά, είμαι ευγνώμων για τη δύναμη, την πίστη και την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Χρόνια πολλά για την 24η επέτειο μας! Ουάου!», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της το 56χρονο top model για την επέτειο γάμου με τον σύζυγό της.

Το πολυτελές σπίτι στο Μαλιμπού

Το μοντέλο και ο επιχειρηματίας είχαν αποκτήσει ένα ονειρεμένο σπίτι στο Μαλιμπού το οποίο πούλησαν το 2018 στην τιμή των 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι είχε τεθεί αρχικά προς πώληση έναντι 99 εκατομμυρίων ωστόσο το ζευγάρι δεν κατάφερε να λάβει το συγκεκριμένο ποσό.

https://www.instagram.com/p/CK5CaMTHKC9

Χτισμένη το 1944, η luxury κατοικία των 7.450 τετραγωνικών μέτρων είχε μεταξύ άλλων 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και μοναδική θέα στον ωκεανό.

Το κτήμα των 6 στρεμμάτων ήταν χωρισμένο σε δύο αγροτεμάχια: το ένα από αυτά ήταν 2,8 στρεμμάτων και το άλλο μια έκταση 3,2 στρεμμάτων που περιείχε την κύρια κατοικία.

https://www.instagram.com/p/B8-2zsmpJ8P

«Ξυπνάς το πρωί και μπορείς να δεις δελφίνια έξω από το παράθυρο», είχε αναφέρει γνωστός μεσίτης της Mansion Global. Το θέρετρο περιλάμβανε γήπεδο τένις, πισίνα, σπα, τζάκι με θέα στον ωκεανό, καμπάνα με υπαίθριο τζάκι και ιδιωτική σκάλα για την κοντινή παραλία El Sol.

Το σπίτι της Jennifer Aniston στο Bel Air έχει vintage έπιπλα, πίνακες και μοναδική θέα

crawford3.jpg

Στο εσωτερικό, το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι ενιαία. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι, δύο ιδιωτικά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Στις παροχές του σπιτιού προστίθεται ένα γυμναστήριο με θολωτές οροφές, μια αίθουσα πολυμέσων και ένα υπνοδωμάτιο με δική του είσοδο, μπάνιο και κουζίνα.

Το διάσημο μοντέλο άνοιξε πριν λίγα χρόνια το σπίτι της στη Vogue και τόνισε πως αποτελεί τον παράδεισό της.

Πηγή κεντρικής: cindycrawford