Mila Kunis- Ashton Kutcher: Το σπίτι τους είναι το eco-friendly αγρόκτημα των ονείρων σου

Mila Kunis- Ashton Kutcher: Το σπίτι τους είναι το eco-friendly αγρόκτημα των ονείρων σου
Ashton Kutcher, left, and Mila Kunis arrive at the Oscars on Sunday, March 27, 2022, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Jae C. Hong)

Οι διάσημοι ηθοποιοί έχουν αγοράσει ένα υπέροχο κτήμα στο Beverly Hills μέσα στο οποίο έχτισαν το οικολογικό σπίτι τους.

O Ashton Kutcher και η Mila Kunis είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στο Hollywood. Οι ηθοποιοί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους. Η ευτυχισμένη οικογένεια ζει εναλλακτικά, έχοντας υιοθετήσει έναν τρόπο ζωής εναρμονισμένο με το περιβάλλον γύρω τους.

Το σπίτι τους είναι μια μοντέρνα αγροικία από ξύλο, τσιμέντο και γυαλί που δεν θυμίζει σε τίποτα τα luxury ακίνητα που αγοράζουν οι συνάδελφοί τους και άλλοι celebrities.

Το σπίτι της Salma Hayek στο Λονδίνο έχει 17 υπνοδωμάτια και αμέτρητες ιδέες για να αντιγράψεις

Mila Kunis & Ashton Κutcher έχουν το πιο οικολογικό σπίτι στο Hollywood

Το eco-friendly σπίτι του ζευγαριού στο Los Angeles σχεδιάστηκε εξ' ολοκλήρου με έμφαση στην λεπτομέρεια. Το οικόπεδο είχε μια αγροικία χτισμένη το 1930 και ανακαινισμένη το 1980. Όταν το διάσημο ζευγάρι βρήκε και αγόρασε το οικόπεδο, συγκέντρωσε τις ιδέες του και απευθύνθηκε στον γνωστό αρχιτέκτονα, Howard Backen, με στόχο να φτιάξουν την οικία των ονείρων τους.

Το κτήμα έκτασης 6 στρεμμάτων βρίσκεται στην κορυφή του λόφου στο Los Angeles και οι ηθοποιοί το ονόμασαν KuKu Farms.

https://www.instagram.com/p/CPB1LvFh7_h

«Θέλαμε ένα σπίτι όχι ένα ακίνητο», τόνισε η Mila Kunis στη συνέντευξή της στο Architectural Digest, τον ιστότοπο που φιλοξενεί φωτογραφίες από τα σπίτια των celebrities.

«Το να χτίσεις ένα σπίτι από το μηδέν δεν είναι μικρό πράγμα. Είτε θα μας ένωνε, είτε θα μας διέλυε», πρόσθεσε η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CPBfHNMFBq9

«Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν εδώ για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς αυτός ο χώρος για δεκαετίες, το οποίο στη συνέχεια μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε επίσης να αισθανόμαστε άνετα μέσα σε αυτό. Θέλαμε να είναι μοντέρνο αλλά και συνδεδεμένο με τη γη», δήλωσε ο Ashton Kutcher στο περιοδικό.

https://www.instagram.com/p/CPDJzqIB5Cl

Το εναλλακτικό σπίτι τους διαθέτει πισίνα, ένα περίτεχνο κιόσκι και τεράστιο κήπο στον οποίο το ζευγάρι άρχισε να φυτεύει λαχανικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η κατοικία τους έχει εμφανείς επιρροές από την αγροτική ζωή αλλά διαθέτει και πολλά μοντέρνα έπιπλα και διακοσμητικά, όπως έναν πολυέλαιο 3 μέτρων.

https://www.instagram.com/p/CPBgkuchsRM

Ο γάμος τους

Το ζευγάρι παντρεύτηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στις 4 Ιουλίου 2015 και κανένας παπαράτσι δεν κατάφερε να έχει ούτε μία τους φωτογραφία. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν μόλις 24 ώρες πριν από τη μεγάλη ώρα.

Στο video που ακολουθεί μπορείς να δεις καλύτερα το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: apimages.com