H Celine Dion τραγουδάει «Ι'm Alive» στο πολυτελές σπίτι της στο Las Vegas

H Celine Dion τραγουδάει «Ι'm Alive» στο πολυτελές σπίτι της στο Las Vegas

H 54χρονη τραγουδίστρια και οι γιοι της έχουν δημιουργήσει τον χώρο τους όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί.

H Celine Dion μετρά περισσότερα από 35 χρόνια στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Η 54χρονη τραγουδίστρια έχει ερμηνεύσει μερικά από τα πιο ερωτικά και δημοφιλή τραγούδια και είναι μία από τις πιο εμπορικές γυναίκες τραγουδίστριες όλων των εποχών. Οι πωλήσεις των δίσκων της ξεπερνούν τις 200.000.000 και οι εκατομμύρια fans της σε ολόκληρο τον κόσμο την στηρίζουν έμπρακτα σε κάθε της βήμα.

Η ανακοίνωση της σπάνιας ασθένειάς της

Πριν λίγα 24ωρα η Celine Dion ενημέρωσε τους ακολούθους με βουρκωμένα μάτια ότι αρκετές από τις εμφανίσεις της ακυρώνονται, εξαιτίας μίας ανίατης νευρολογικής ασθένειας με την οποία έχει διαγνωστεί. Η διάσημη τραγουδίστρια και στιχουργός πάσχει από το Stiff Person Syndrome (SPS), μια νευρολογικής φύσεως σπάνια πάθηση.

Νωρίτερα η εταιρεία παραγωγής της τραγουδίστριας ανακοίνωσε την ακύρωση 8 συναυλιών που ήταν προγραμματισμένες για το καλοκαίρι του 2023, μεταξύ αυτών και η συναυλία της στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου 2023. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ακυρώνεται συναυλία της Celine Dion στη χώρα μας ενώ 17 ακόμη συναυλίες αναπρογραμματίζονται για το 2024.

«Αντιμετωπίζω προβλήματα με την υγεία μου για πολύ καιρό. Μου είναι δύσκολο να ανταπεξέλθω σε αυτές τις προκλήσεις και να μιλήσω ανοιχτά για όσα περνάω», τόνισε η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Cl5xJY1AjAO

«Με πληγώνει πολύ να ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι έτοιμη να ξαναρχίσω την περιοδεία μου στην Ευρώπη τον Φεβρουάριο. Μου λείπετε, να σας βλέπω, να είμαι στη σκηνή, να τραγουδάω για εσάς. Πάντα δίνω το 100% του εαυτού μου στις συναυλίες, αλλά αυτήν την περίοδο δεν μπορώ να αποδώσω όπως θα ήθελα. Για να σας ξαναδώ και πάλι δεν έχω άλλη επιλογή παρά μόνο να επικεντρωθώ στην υγεία μου και να έχω την πίστη για την πλήρη ανάρρωσή μου», είπε on camera η Celine Dion.

Το σπίτι της Celine Dion στο Las Vegas

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ζει τα τελευταία χρόνια σε μια πολυτελή έπαυλη αξίας 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τους τρεις γιους της (René-Charles, Eddy και Nelson) που απέκτησε με τον εκλιπόντα σύζυγό της, René Angelil.

https://www.instagram.com/p/CJNAt9lnEAN

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει την πιο «Happy Day» χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το πολυτελές σπίτι 8000 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει μια τεράστια πισίνα και καταπράσινο κήπο, 4 μεγάλα υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, αίθουσα ψυχαγωγίας, ιδιωτικό mini bar και αρκετές ακόμη παροχές.

https://www.instagram.com/p/BtDw85BgX7F

Το εξωτερικό του σπιτιού προσφέρει πρόσβαση σε ένα ημι-ιδιωτικό γήπεδο γκολφ, δίπλα στο κτήμα της τραγουδίστριας. Η ερμηνεύτρια και ο σύζυγός της αγόρασαν την συγκεκριμένη κατοικία το 2003 και η Dion έχει βρει εκεί το «ησυχαστήριό» της.

Kατά τη διάρκεια της καραντίνας η διάσημη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα video μέσα από την κουζίνα της, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους της τους fans. Όπως θα δεις κι εσύ στο παραπάνω βίντεο, η τραγουδίστρια διαθέτει μια πολύ σύγχρονη κουζίνα στην οποία πρωταγωνιστεί το λευκό χρώμα και οι ασημί λεπτομέρειες.

Πηγή κεντρικής: apimages.com