Στο σπίτι του Anthony Hopkins τον πρώτο ρόλο έχουν το πιάνο και η γάτα του

Στο σπίτι του Anthony Hopkins τον πρώτο ρόλο έχουν το πιάνο και η γάτα του

O διάσημος ηθοποιός της μεγάλης οθόνης μοιράζεται συχνά πλάνα μέσα από το σπίτι του και στέλνει μηνύματα ενδυνάμωσης.

Ο Anthony Hopkins είναι ένας πολυβραβευμένος ηθοποιός της μεγάλης οθόνης και του θεάτρου. Τον Ιούλιο ο Ουαλός σταρ δημοσίευσε ένα video με άρωμα Ελλάδας το οποίο έγινε viral σε χρόνο Dt.

O 85χρονος είχε ποστάρει ένα video στο οποίο χορεύει το εμβληματικό συρτάκι του Μίκη Θεοδωράκη από τον Ζορμπά μαζί με συνεργάτες του.

Στην ανάρτησή του ο Hopkins έγραφε: «Είμαι έκπληκτος με τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα σας για τον χορό μου. Ευχαριστώ. ❤️ Εδώ έχουμε και το ρεπερτόριο για αυτή την εβδομάδα. Δουλεύω πάνω στην επόμενη συναυλία μου. Σκέφτομαι αντισυμβατικά».

https://www.instagram.com/p/CgPXBY9I6ft

Πριν λίγα 24ωρα ο βραβευμένος με Όσκαρ καλλιτέχνης γιόρτασε τα 47 χρόνια νηφαλιότητάς του με ένα νέο βίντεο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ενθαρρύνει τους άλλους να «συνεχίσουν να αγωνίζονται» και να είναι δυνατοί.

Ο Anthony Hopkins αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση

«Είμαι αλκοολικός, που έχει αναρρώσει και για εσάς εκεί έξω, να ξέρετε ότι υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν… Να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, να είστε περήφανοι για τη ζωή σας», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/Cmw8v7XIOIQ

Το εξοχικό του Dwayne Johnson στη Florida είναι ό,τι ακριβώς αρμόζει στον The Rock

Μια μέρα του 1975, ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι «κάτι δεν πήγαινε πραγματικά καλά με τον εαυτό του» ωστόσο αρχικά δεν γνώριζε πως βιώνει τον αλκοολισμό.

Το post του κατακλύστηκε από χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα των θαυμαστών του. Αρκετοί celebrities έσπευσαν να τον συγχαρούν ανάμεσά τους οι: Alec Baldwin, Hugh Jackman και Amanda Kloots.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail η Naomi Campbell, η οποία είναι νηφάλια από το 2008 μετά από τη δική της σκληρή μάχη με ουσίες και αλκοόλ, επαίνεσε τον ηθοποιό επειδή είναι «φωτεινός φάρος» στον δικό της αγώνα.

Το σπίτι του Anthony Hopkins θα σε εμπνεύσει

Ο Hopkins πέρασε τα περισσότερα χρόνια της ζωής του στο σπίτι που είχε αγοράσει στο LA. Η πολυτελής κατοικία των 1750 τετραγωνικών διέθετε τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια.

https://www.instagram.com/p/CmCa8vrLUz9

O διάσημος ηθοποιός φημίζεται για τον αυθορμητισμό του και ζει την κάθε ημέρα σαν έφηβος. Δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του στο Instagram, δείχνοντάς μας τις χορευτικές του ικανότητες.

https://www.instagram.com/p/Cf1nEApr7D8

Μέσα από το προφίλ του έχουμε δει μερικές από τις αγαπημένες του γωνιές όπως το σαλόνι με το πιάνο και τους εντυπωσιακούς πίνακες. Βάζα με ορχιδέες και χρωματιστά λουλούδια δίνουν θετικά vibes ενώ οι τζαμαρίες επιτρέπουν στο φυσικό φως να ρέει άπλετα στον χώρο. Η γάτα του ηθοποιού είναι πρωταγωνίστρια τόσο στο σπίτι αλλά και στις αναρτήσεις του.

Πηγή κεντρικής: anthonyhopkins